bedste høretelefoner test pris

Bedste høretelefoner – Guide og priser på de bedste høretelefoner

Mange har mobilen som deres eneste musikafspiller – både på farten og derhjemme. De høretelefoner, der følger med i æsken til de fleste mobiltelefoner, er af ret ringe kvalitet og man bør bruge penge på ordentlige høretelefoner. Se guide til de bedste høretelefoner til mobiltelefoner.

 

Høretelefoner af god kvalitet til mobiltelefoner er nogen, man må købe sig til. De høretelefoner, der følger med i æsken til mobiltelefoner, har en kvalitet, der ofte ikke matcher det høje niveau, som telefonen ellers har.

Lytter man derfor meget til musik med høretelefoner, så bør man gøre sig den tjeneste at købe nogle andre høretelefoner end dem, som producenten sender med.

Se også: De bedste mobiltelefoner til musik

 

De bedste høretelefoner til musik

Som udgangspunkt er de bedste høretelefoner til musik dem af typen over ear – altså dem med så store ørekopper, at de slutter sig rundt om øret og ikke sidder på året eller inde i øret.

Høretelefoner, der sidder på øret, lukker ikke ordentlig af for støj omkring en og har man briller, giver de også hurtigt en ubehagelig trykken på øret. Høretelefoner, der sidder inde i ørerne, lukker ofte for meget lyd ude, da de blokerer hele øregangen og desuden gungrer lyden en del.

Høretelefoner, der sidder rundt om øret, er som udgangspunkt bedst til musik: De er mest behagelige at gå med i længere tid; de kan lukke støj ude (særligt selvfølgelig høretelefoner med aktiv støjreducering) uden at blokere for for eksempel lyde i trafikken; lyden er normalt fyldig og nuanceret.

 

Denon AH-MM400

denon ah mm400 bedste høretelefoner

+Flot design
+Lækre materialer og god komfort
+Fantastisk lyd
-Prisen
Pris fra cirka 3.000 kroner

Libratone Q Adapt

bedste høretelefoner libratone q adapt

+God lyd
+Fleksibel støjreducering
+Simpel og god kontrol
-Kun til iPhone 7
Pris fra cirka 1.600 kroner

Parrot Zik 3.0

parrot zik 3.0 bedste høretelefoner

+God komfort
+Rigtig god lyd
+Ekstremt god støjreducering
-Tumpet løsning til trådløsopladning

Pris fra cirka 1.800 kroner

Panasonic HD10

panasonic hd10 bedste høretelefoner

+God komfort
+God lyd
+Prisen
-Kedeligt design
Pris fra cirka 1.300 kroner

B&O Beoplay H7

bedste høretelefoner beoplay h7

+Flot design
+Lækre materialer
+Rigtig god lyd
-Prisen
Pris fra cirka 3.000 kroner

Denon AH-MM400 er de bedste høretelefoner, jeg har prøvet og selvom de har en pris på 3.000 kroner, så vil jeg anbefale dem, hvis du er ude efter et sæt rigtig gode høretelefoner.

Er prisen vigtig for dig, så vil jeg anbefale Panasonic HD10, der ikke kan meget, men som har rigtig god lyd og er behagelige at have på hovedet.

Se også: Sammenlign priser på smartphones

 

De bedste høretelefoner – det skal du kigge efter

Der er fire grundlæggende ting, du skal kigge efter, når du leder efter et godt headset til musik. Det er design, materialer, lyden og prisen.

Design: Om man synes, et design er flot, afhænger af smag og behag. Jeg bedømmer ud fra, om der er tænkt over detaljerne og helheden i designudtrykket. Kan høretelefonerne samtidig foldes sammen, så det er let at tage med rundt i en lille taske, er det et plus.

Materialer: Høretelefoner skal sidde godt på hovedet og om ørerne. Derfor er materialer som læder og ørekopper med hukommelsesskum, der tilpasser sig hovedets og særligt ørenes form vigtigt for komforten. Materialevalget er også vigtig for lyden. Nogle træsorter, for eksempel valnøddetræ, har en naturlig evne til at sortere udefra kommende støj fra.

Lyd: Lyden er naturligvis det vigtigste i høretelefoner. Der skal være rigtig god bund eller bas i lyden og man skal kunne registrere alle detaljer alle lydregistre. høretelefoner med støjreducering er også vigtig for lydoplevelsen. Nogle høretelefoner har aktiv støjreducering, andre har naturlig støjreducering takket være de materialer, der vælger.

Pris: Når jeg tester høretelefoner, så vurderer jeg dem også ud fra prisen. Høretelefoner til 5.000 kroner er ikke nødvendigvis værd at anbefale fremfor høretelefoner til 1.500 kroner.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Sådan tester jeg høretelefoner til musik

Når jeg tester høretelefoner til musik, så tester jeg dem primært ved at lytte til musik på mobilen – både musik der ligger lokalt på telefonen og musik, der streames fra en streaming-tjeneste.

Derudover tester jeg også høretelefonerne med musik fra forskellige genrer: Pop, rock, metal, jazz og funk.

Jeg tester høretelefonerne to steder: Derhjemme i privaten, hvor der er fred og ro, samt på farten – bus og cykel – hvor der er støj og susen.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer med musik