bedste mobilabonnement familie

Bedste mobilabonnementer til familier – med rabatter, tjenester og godt overblik over forbruget

Køber man stort ind, kan man normalt få gode tilbud og rabatter – det gælder også for familier, der køber stort ind ved teleselskaberne og samler familiens mobilabonnementer ét sted.

Udover, at familier kan spare gode penge og opnå rabatter på mobilabonnementer og telefoner samt få adgang til underholdningstjenester, så kan familiens overhoved M/K også let holde styr på familiens mobilforbrug – specielt ungernes!

Se også: Bedste tilbud på nye smartphones

Få bedre overblik over familiens forbrug

Flere af de store mobilselskaber giver samlerabat til familier, men familier kan også vælge at samle deres mobilabonnementer hos et lavprisselskab, der måske ikke tilbyder rabatter og underholdningstjenester, men som bare har fokus på ren telefoni. Ved at samle familiens mobilabonnementer får man i hvert fald mere overskuelig adgang og overblik over forbruget hos alle i familien.

Herunder kan du se en stor guide til en række af de danske teleselskaber, hvor man med fordel kan oprette alle familiens mobilabonnementer i.

Se også: Find bedste pris på familiepakker

 

Bedste mobilabonnement til familier: CBB Mobil

CBB Mobil er først og fremmest et teleselskab med fokus på lave mobilpriser, men de har også mobilabonnement med musik inkluderet med streaming-tjenesten Tidal.

CBB Mobil giver rabatter på mobiltelefoner og har online selvbetjening, hvor man får godt og enkelt overblik over familiens mobilabonnementer og kan få forbruget hos hver enkelt i familien.

 • 20 timers tale, 20 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 109 kroner /md.
 • CBB benytter Telenors netværk og er baseret på 4G.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle CBB Mobils mobilabonnementer

Bedste mobilabonnement til familier: Call me

Call me er et lavprisselskab med gode lave priser på mobiltelefoni og giver gode rabatter på køb af nye mobiltelefoner. Call me har god selvbetjening, hvor familiens mobilchef let kan styre og få overblik over de forskellige mobilabonnementer og SIM-kort, der er knyttet til familien.

 • 8 timers tale, 8 GB Data & Fri SMS/mms (inkl. gratis roaming i Norden og Baltikum)
 • Pris: 119 kroner /md.
 • Call me benytter Telias netværk og er baseret på 4G.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Call mes mobilabonnementer

 

 

Bedste mobilabonnement til familier: Oister

Oister er et andet lavprisselskab, der ligeledes har fuld fokus på billig mobiltelefoni og god kundeservice / selvbetjening med simpelt og let overblik over de forskellige mobilabonnementer og SIM-kort, som familiens medlemmer har.

 • 8 timers tale, 8 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 89 kroner /md.
 • Oister benytter 3′ netværk og er baseret på 4G.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Oister mobilabonnementer

 

Bedste mobilabonnement til familier: Telenor

Telenor Fri+ Familie kommer i to varianter med enten 20 eller 40 GB data til 199 eller 249 kroner for det første abonnement. Herefter kan op til 4 andre personer i familien knyttes til. Med Telenor Fri+ Familie med 20 GB skal det 2. familiemedlem betale 149 kroner, mens nummer 3-5 skal betale 99 kroner hver.

Tilsvarende rabatter er der med Telenor Fri+ Familie med 40 GB data. Begge mobilabonnementer hos Telenor kommer med gratis Viaplay i 12 måneder. For at få del i rabatterne og gratis Viaplay i 12 måneder kræver det dog, at mindst to i familien er knyttet til abonnementet fra Fri+ Familie. Telenor har ofte rigtig gode tilbud på mobiltelefoner.

 • Fri tale, 20 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 199 /149 kroner /md.
 • Telenor benytter eget netværk og er baseret på 4G.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Telenors mobilabonnementer

 

Se også: Overblik over børnenes mobilbrug med børnesikring

Bedste mobilabonnement til familier: Telmore

Telmore Play har længe været den store forkromede familiepakke, som det faktisk er nok at blot én i familien har. Telemore Play kommer i forskellige varianter, blandt andet med 15 timers tale og 25 GB data om måneden samt tjenesterne Telmore Musik, HBO, Minbio, Flipp, Mofibo, TV Play og Cmore.

 • 15 timers tale, 25 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 249 kroner /md.
 • Telmore benytter TDC’s netværk og er baseret på 4G.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Telmore mobilabonnementer

Bedste mobilabonnement til familier: Telia

Telia giver mulighed for at flere i familien kan deles om det samme mobilabonnement. Den mulighed får man ved at bestille en eller flere Ektra-brugere. Så deler man den tale, sms/mms og data, der er inkluderet i hovedabonnementet. Telia har et stort udvalg af tjenester, man kan vælge mellem, men de kan ikke deles i den forstand, at alle får eget login.

Tjenester som Spotify, HBO og Storytel giver dog mulighed for login med samme brugernavn og kode på flere enheder, så det kan man benytte sig af. Telia har i øvrigt ofte store rabatter på mobiltelefoner og sælger også tilbehør.

 • Fri tale, 100 GB Data & Fri SMS/mms (inkl. Spotify + tre af følgende tjenester: Roam Like Home, Storytel, Telia TV, Flipp eller Zetland)
 • Pris: 399 kroner /md.
 • Telia benytter eget netværk og er baseret på 4G.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Telias mobilabonnementer

 

Bedste mobilabonnement til familier: Yousee

Er man en familie, der vil oprette alle hos Yousee, så skal man vælge selskabets dyreste abonnement med fri tale og 25 GB – i hvert fald hvis man vil opnå den største besparelse. Prisen for første abonnement er 299 kroner – herefter koster det 119 kroner per abonnement for op til 4 ekstra abonnenter i familien.

Udover fri tale og en masse data får man også Yousee Musik, 3 simkort til tablets samt 2 GB data og fri tale og SMS/MMS i 36 lande i Europa om måneden. Yousee tilbyder ofte rigtig skarpe priser på nye telefoner.

 • Fri tale, 25 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 299 kroner /md.
 • Yousee benytter TDCs netværk og er baseret på 4G.

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Yousees mobilabonnementer

 

Bedste mobilabonnement til familier: Greentel

Greentel har to familieabonnementer og vores bud er, at det med 35 timers taletid og 30 GB data er bedst til prisen. Man kan knytte op til 5 medlemmer eller SIM-kort til den samme pakke og dermed være mere sikker på at få brugt hele pakken.

En mobilchef opretter og styrer alle SIM-kort og numre og mobilregning for alle medlemmer i familien styres via et login og en mobilregning. Mobilchefen kan følge forbruget på hver enkelt nummer. Har familien brugt 80 procent af pakkens indhold, modtager man en mail om dette.

Det er muligt at tilkøbe mere indhold til resten af måneden, hvis man løber tør for tale eller data.

 • 35 timers tale, 30 GB Data & Fri SMS/mms
 • Pris: 345 kroner /md.
 • Greentel benytter Telias netværk og er baseret på 4G

Se tilbuddet her

Se også: Få komplet oversigt over alle Greentels mobilabonnementer

 

Se også: Sammenlign pris på familieabonnementer