Telmore Play klar med C More, Flipp, Min Bio, Pling og Wype med stor rabat

Er du Telmore Play-kunde, kan du fremover også købe C More, Flipp, Min Bio, Pling og Wype med op mod 75 procent i rabat. Se hvordan du gør.

Telmore Play klar med C More, Flipp, Min Bio, Pling og Wype med stor rabat

Telmore har længe stået som den ubestridte konge blandt de danske teleselskaber, når det gælder underholdningstjenester inkluderet i mobilabonnementer. Det har de været siden den voldsomme start i 2014, hvor de lagde fra lande med hele 13 tjenester, der gav en samlet besparelse på over 700 kroner om måneden. Siden har Telmore Play ændret sig løbende med varierende udvalg af tjenester.

 

Spar 75 procent på nye tjenester i Telmore Play

Det sidste års tid har Telmore inkluderet fem tjenester i det dyreste Play-abonnement, men nu udvider de igen med fem nye tjenester – hvor af nogle dog tidligere har været en del af Telmore Play.

De fem nye digitale underholdningstjenester, der bliver en del af Telmore Play-universet, er C More, Flipp, Min Bio, Pling og Wype. De bliver ikke en del af standardudbuddet i de nuværende Telmore Play-pakker, de skal i stedet tilkøbes med rabat. Enten enkeltvis med 50 procent rabat til 49 kroner om måneden eller samlet med 75 procent rabat til 129 kroner om måneden.

Køber man tjenesterne enkeltvis, kan man skifte dem ud fra måned til måned. Man betaler og binder sig kun for én måned af gangen, forklarer Telmore til telepristjek.dk.

De fem nye tjenester kan tilkøbes, så længe man har et af de nuværende Telmore Play-abonnementer – det gælder ikke kun de dyreste Play-abonnement, men også det billigste til 169 kroner om måneden med kun Telmore Musik inkluderet.

Cmore har fokus på film og tv-serier, Min Bio har film og serier til børn, mens Pling, Flipp og Wype alle tre er magasin-apps med populære danske og udenlandske magasiner og blade.

Se også: Bedste teleselskaber til familier

 

Telmore Play-kunder efterspørger flere tjenester

Henrik Lehman, direktør i Telmore, forklarer, at deres mere end 200.000 Play-kunder efterspørger muligheden for at kunne supplere deres faste pakker med tilkøb af ekstra digitale tjenester og det behov imødekommer de nu.

“Telmore har nogle af de mest tilfredse kunder i branchen, og hvis vi skal fastholde dem, så skal vi tænke nyt og digitalt. Den bedste underholdning samlet ét sted, en god digital brugeroplevelse og muligheden for at sammensætte unikke indholdspakker er et område, vi kigger meget på,” siger Henrik Lehman.

Se også: Find mobilabonnementer med tjenester

 

Konkurrenter til Telmore Play

Der findes ikke en decideret konkurrent til Telmore Play. Andre teleselskaber tilbyder godt nok også underholdningstjenester, men i mere begrænset omfang. For eksempel kan man få musiktjenesten Tidal inkluderet i et abonnement hos CBB Mobil, mens Telia og 3 tilbyder tilkøb af tjenester til musik, film og tv-serier, magasiner og sport, men kun med 20 kroner rabat i de fleste tilfælde.

Hos YouSee får man også musiktjenesten YouSee Musik inkluderet i selskabets mobilabonnementer. De tilbyder, at man kan tilvælge en række tjenester gratis, hvis man også har et internet- eller tv-abonnement samtidig.

Se også: Nyheder om teleselskaber