Bedste teleselskaber til familier – se priser og fordele

Nogle teleselskaber er mere oplagte at anbefale til familier end andre - guide til de bedste teleselskaber og mobilabonnementer til familier.

Bedste teleselskaber til familier – se priser og fordele

Grundlæggende kan man sige, at alle teleselskaber henvender sig til familier i et eller andet omfang, men nogle teleselskaber er mere oplagte at anbefale til familier end andre. Guide til de bedste teleselskaber for familier.

Hvad skal der til for at man kan sige, at et teleselskab er godt til familier? Flere ting kan spille ind. For eksempel at der er et meget bredt udvalg af mobilabonnementer – både dem med begrænset tale og data til børnenes første mobil, dem med lidt mere tale og særligt data til teenagerne og så mobilpakker med meget tale og data til forældrene.

 

Tjenester og samlerabatter

Det kan også være muligheden for at købe abonnement, der inkluderer tjenester og services, for eksempel streaming af serier og film, musik, magasiner, bøger og så videre. Den type abonnementer er ofte dyre sammenlignet med rene mobilabonnementer, men de kan hurtigt spare familier for mange penge om måneden, hvis man er 3-4 stykker, der bruger digitale underholdningstjenester.

Flere teleselskaber tilbyder også samlerabat for familier. Jo flere abonnementer man samler hos ét teleselskab, desto større rabat opnår man. På den måde kan det, der normalt er et dyrt abonnement, pludselig få en rimelig pris.

Endelig kan det også være en fordel for familier, hvis ens teleselskab tilbyder adgang til fordelsklub med besparelser på alle mulige typer produkter, som alle i familien kan få gavn af.

Herunder guider vi til en række af de bedste teleselskaber og mobilabonnementer til familier.

 

Bedste teleselskaber for familier

#1 Telmore
Telmore Play Supreme Fri tale + 50 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 50 GB data (tale, sms/mms og 15 data kan bruges i EU) + underholdningstjenesterne som Viaplay (tv-serier og film) HBO (tv-serier og film), Telmore Musik (musik), BookMate (bøger og lydbøger) og Tv2 Play (on demand tv fra TV2).

Pris: 299 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#2 Teleselskabet 3
Fri tale + 100 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 100 GB data (tale, sms/mms og 20 GB data kan bruges i 64 lande). Indeholder 3Deling, hvor data kan deles med andre, der har et 3 Plus abonnement. Et 3 Plus abonnement koster 100 kroner og indeholder kun tale og sms/mms – tanken er, at man deler data i en fælles pulje.

Pris: 240 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#3 YouSee
Fri tale + 20 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 20 GB data (tale, sms/mms og 10 GB data kan bruges i EU. Indeholder også YouSee Musik til musikstreaming. Med et YouSee mobilabonnement kan du få op til 4 ekstra mobilabonnementer for 149 kroner om måneden per abonnement + valgfrie fordele med YouSee More.

Pris: 199 kroner om måneden for første abonnement – op til fire ekstra abonnementer til 149 kroner per abonnement. Se aktuelle tilbud

#4 CBB Mobil
Fri tale + 50 GB data
Indeholder fri  tale, fri sms/mms og 50 GB data (tale, sms/mms og 8 GB data kan bruges i EU) + musiktjenesten Tidal.

Pris: 159 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#5 Telenor
Fri tale + 15 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 15 GB data (tale, sms/mms og 8 GB data kan bruges i EU). Telenor tilbyder samlerabat. To abonnementer giver 10 procent rabat på abonnement nummer 2, nummer 3 giver 15 procent rabat og abonnement nummer 4 eller flere giver 20 procent rabat.
Pris: 169 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#6 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data (tale, sms/mms og 20 GB kan bruges i EU). Tilbyder samlerabat, hvor man kan få op til 5 ekstra abonnementer, der kan deles om dette abonnement for 119 kroner om måneden per styk. Telia tilbyder også mulighed for tilkøb af tjenester om Spotify, HBO og Eurosport Player med rabat.

Pris: 249 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#7 Oister
Forskellige abonnementer til hele familien
Oister tilbyder mange forskellige abonnementer: To timers tale og 4 GB data til 49 kroner, 6 timers tale og 12 GB data til 79 kroner, fri tale og data til 149 kroner og flere derimellem – det er oplagt at vælge Oister som familiens teleselskab, hvis det bare er rene og enkle abonnementer, man er ude efter. Oister har en fordelsklub, hvor man kan få gode rabatter på produkter og tjenester til hele familien.

Pris: Fra 49 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#8 dukaTale
Forskellige abonnementer til hele familien
dukaTale tilbyder forskellige abonnementer til familien: 5 timer tale og 5 GB data til 59 kroner, fri tale og 50 GB data til 149 kroner og flere derimellem. Det er oplagt at vælge dukaTale som familiens teleselskab, hvis det bare er rene og enkle abonnementer, man er ude efter. Af fordele kan nævnes, at al data kan bruges i EU – også med abonnementet med 50 GB data.

Pris: Fra 59 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

#9 Greentel
Forskellige abonnementer til hele familien
Greentel har ligeledes mange forskellige abonnementer til familiens forskellige behov: To timers tale og 2 GB data til 48 kroner, 8 timers tale og 8 GB data til 79 kroner, 50 timers tale og 30 GB data til 149 kroner og flere derimellem – det er oplagt at kigge på Greentel som familiens teleselskab, hvis det bare er rene og enkle abonnementer, man er ude efter.

Pris: Fra 49 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud

 

Bedste teleselskaber til familier

Hvilket teleselskab er så bedst for familien? Det kommer lidt an på dit behov. En kombination kunne være at vælge Telmores Supreme Play-abonnement indeholder tjenester og fordele, der kommer alle i familien til gavn og giver store besparelser sammen med de meget billige abonnementer, man kan finde hos selskaber som Oister, dukaTale og Greentel for eksempel.

Er du ligeglad med tjenester, men hellere vil have samlefordele, så er der gode muligheder for det hos YouSee, Telenor, 3 og Telia.

Se også: Find bedste mobilabonnement til familie

 

Bedste teleselskaber for familier, november 2019

Guiden til de bedste teleselskaber til familier er fra november 2019. I guiden finder vi mobilabonnementer fra Telmore, 3, YouSee, CBB Mobil, Oister, Telenor, dukaTale, Greentel og Telia.

Se også: Sammenlign priser på alle mobilabonnementer

 

Mere om stoffet

Sagen slutter ikke her. Redaktionen har bragt den videre. Steen Jørgensen gik videre med historien. 29/10/2019 vinklede vi sagen videre med artiklen; Bedste mobildækning i Danmark – top 10 guide – Tjek artiklen her. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.