Telmore Play – er det stadig Danmarks bedste mobilabonnement til familier?

Telmore Play har netop fået en de ændringer på tjenester og indhold - spørgsmålet er, om det stadig er Danmarks bedste mobilabonnement til familier?

Telmore Play – er det stadig Danmarks bedste mobilabonnement til familier?

Telmore har netop ændret markant i indholdet til deres Play-abonnementer og prisener er også justeret et nøk op. Vi ser her på, at Telmore stadig har Danmarks bedste mobilabonnement for familier med Telmore Play.

Telmore Play blev lanceret i 2014 under stor opsigt – de var nemlig først til at tilbyde op mod hele 13 tjenester i et mobilabonnement og Telmore varslede nye tider på mobilscenen i Danmark. Tjenesterne henvendte sig til alle i familien: Mor, far og børn og der var mange penge at spare, hvis man bare benyttede 2-3 af tjenesterne og det var ligetil at kåre Telmore Play som bedste abonnement til familier. Siden er Telmore Play blevet justeret: Nogle tjenester er faldet bort, andre er kommet til og mængden af tale og data har også tilpasset sig tiderne.

I sidste uge droppede Telmore tre tjenester og tilføjede en ny. De droppede tjenester er Flipp (Egmont-magasiner), Min Bio (film og tegnefilm til små børn) og C more (tv-serier og film) og i stedet tilføjede de Viaplay (tv-serier, film og reality). En anden væsentlig opdatering er også, at der er kommet mere tale og ikke mindst data i Play-abonnementerne – dog er priserne også hævet.

Herunder ser vi nærmere på de forskellige Telmore Play-abonnementer, som de ser ud fra og med i dag.

Se også: De bedste mobilabonnementer til familier

 

Telmore Play abonnementer

#1
Supreme: Fri tale & 50 GB (15 GB i EU)
Tjenester: Viaplay, HBO, TV2 Play, Telmore Musik, BookMate
Pris / md: 299 kroner

#2
Fri tale & 50 GB (13 GB i EU)
Tjenester: Viaplay, HBO, TV2 Play
Pris / md: 269 kroner

#3
Fri tale & 50 GB (12 GB i EU)
Tjenester: Viaplay, HBO, Telmore Musik
Pris / md: 249 kroner

#4
Fri tale & 40 GB (11 GB i EU)
Tjenester: Viaplay, HBO
Pris / md: 229 kroner

#5
Fri tale & 30 GB (10 GB i EU)
Tjenester: Telmore Musik
Pris / md: 169 kroner

Læs mere om Telmore Play her

 

De bedste Telmore Play-abonnementer

De første fire abonnementer er i store træk relevante for alle – både familier og dem, der bor alene eller som par uden børn. Abonnementet kun med musik kan være aktuelt nok, men der findes et godt alternativ hos CBB Mobil, der tilbyder abonnement med 40 timers tale og 40 GB data + musiktjenesten Tidal til 159 kroner per måned.

Derimod er der ikke andre, der tilbyder hverken Viaplay, HBO, TV2 Play, BookMate eller pendant til Telmore Musik i samlede større eller mindre pakker. De to mest interessante pakker er #1 og #3. Med Viaplay får man tv-serier og film til voksne samt til børn, HBO giver adgang til nogle af de bedste serier til voksne og tilbyder også indhold til børn, TV2 Play giver on demand-adgang til TV2-programmer, Telmore Musik giver adgang til millioner af sange via streaming og endelig tilbyder BookMate tusindvis af bøger og lydbøger til børn og voksne.

Herunder kan du se, hvad man normalt skal betale for de enkelte tjenester:

  • Viaplay – pris på 99 kroner om måneden
  • HBO – pris på 89 kroner om måneden
  • TV2/Play – pris på 69 kroner om måneden
  • BookMate – pris på 129 kroner om måneden
  • Telmore Musik – pris på 99 kroner om måneden

Med Telmore Play Supreme får man altså i alt fem tjenester samt mobilpakke med fri tale og 50 GB data for 299 kroner om måneden. Man kan potentielt spare op til 485 kroner om måneden ved at vælge Supreme-abonnementet med alle tjenester inkluderet – og samtidig får man fri tale og 50 GB data – for at få den mængde tale og data i almindelige mobilabonnementer skal man normalt betale fra cirka 110 kroner.

Bruger du bare to af tjenesterne, så bør du vælge Telmore Play Supreme, der står som Danmarks stærkeste mobilabonnement til familier.

Abonnement #3 med Viaplay, HBO og Telmore Musik til 249 kroner, virker også interessant, da man her får de vigtigste streaming-tjenester dækket samtidig med, at man får fri tale og 50 GB data om måneden.

Jeg savner et abonnement kun med HBO og Telmore Musik, der kunne være et stærkt tilbud med fri tale og 40 GB til 229 kroner – den kombination tror jeg vil kunne appellere til mange. Selvom det i mine øjne er lidt ærgerligt, at Flipp med mange interessante magasiner for hele familien er væk – så hersker der ingen tvivl: Telmore har stadig de bedste familieabonnementer i Danmark med Telmore Play!

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Seneste tilføjelse til sagen

Tematikken slutter ikke her. Steen Jørgensen kunne ikke slippe historien. 27/5/2019 fulgte redaktionen op med et indlæg omkring emnet Mobilabonnementer til familier – se de bedste – Artiklen kan læses her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.