Mobilabonnementer til familier – se de bedste

Nogle mobilabonnementer er mere oplagte til familier end andre - vi guider til det brede udvalg af gode mobilabonnementer til familier.

Mobilabonnementer til familier – se de bedste

Familier kan høste gode fordele og stor fortjeneste ved at vælge et abonnement målrettet familier og udvalget og mulighederne ændrer sig hele tiden. Guide til de bedste mobilabonnementer til familier.

Flere teleselskaber tilbyder en eller anden form for rabat til familier. Det kan være en rabat, der bliver opnået ved at samle alle familiens abonnementer hos ét teleselskab. Det kan også ske ved at et teleselskab tilbyder mobilabonnementer med tjenester inkluderet. En tredje måde kan være at tilbyde en fordelsklub med besparelser på alle mulige typer produkter.

Herunder guider vi til en række af de bedste mobilabonnementer til familier på markedet lige nu.

 

Bedste mobilabonnementer til familier

#1 Telmore
Telmore Play Supreme Fri tale + 50 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 50 GB data (tale, sms/mms og 15 data kan bruges i EU) + underholdningstjenesterne som Viaplay (tv-serier og film) HBO (tv-serier og film), Telmore Musik (musik), BookMate (bøger og lydbøger) og Tv2 Play (on demand tv fra TV2).
Pris: 299 kroner om måneden. Se tilbud

#2 Teleselskabet 3
Fri tale + 80 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 80 GB data (tale, sms/mms og 20 GB data kan bruges i 63 lande). Indeholder 3Deling, hvor data kan deles med andre, der har et 3 Plus abonnement. Et 3 Plus abonnement er koster 90, men indeholder kun tale og sms/mms – tanken er, at man deler data i en fælles pulje. Det er smart til familien.
Pris: 230 kroner om måneden. Se tilbud

#3 YouSee
Fri tale + 20 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 20 GB data (tale, sms/mms og 10 GB data kan bruges i EU. Indeholder også YouSee Musik til musikstreaming. Med et YouSee mobilabonnement kan du få op til 4 ekstra mobilabonnementer for 149 kroner om måneden per abonnement.
Pris: 199 kroner om måneden. Se tilbud

#4 CBB Mobil
40 timers taletid + 40 GB data
Indeholder 40 timers taletid, fri sms/mms og 40 GB data (tale, sms/mms og 8 data kan bruges i EU) + musiktjenesten Tidal.
Pris: 159 kroner om måneden. Se tilbud

#5 Oister
5 timers taletid + 25 GB data
Indeholder 5 timer taletid, fri sms/mms og 25 GB data (tale, sms/mms og 5 GB kan bruges i EU). Oister har en fordelsklub, hvor man kan få gode rabatter på produkter og tjenester til hele familien.
Pris: 89 kroner om måneden. Se tilbud

#6 Telia
Fri tale + fri data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og fri data (tale, sms/mms og 20 GB kan bruges i EU). Tilbyder samlerabat, hvor man kan få op til 5 ekstra abonnementer, der kan deles om dette abonnement for 119 kroner om måneden per styk. Telia tilbyder også mulighed for tilkøb af tjenester om Spotify, HBO og Eurosport Player med rabat.
Pris: 249 kroner om måneden. Se tilbud

#7 Telenor
Fri tale + 15 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 15 GB data (tale, sms/mms og 8 GB data kan bruges i EU). Telenor tilbyder samlerabat. To abonnementer giver 10 procent rabat på abonnement nummer 2, nummer 3 giver 15 procent rabat og abonnement nummer 4 eller flere giver 20 procent rabat.
Pris: 169 kroner om måneden. Se tilbud

 

Bedste mobilabonnement til familier?

Telmores nye Supreme Play-abonnement indeholder tjenester og fordele, der kommer alle i familien til gavn og give store besparelser og derfor fremstår det som det bedste mobilabonnement til familier. Telmore inkluderer som det eneste teleselskab en lang række tjenester i abonnementet, hvor de andre teleselskaber enten tilbyder tilkøb af tjenester med en mindre rabat eller inkluderer en enkelt tjeneste, nemlig musik. Alle tjenester, der er inkluderet i Telmore Play Supremre, koster typisk cirka 100 kroner stykket, så der kan være mange penge at spare.

En god ting ved Telmores nye Play Supreme abonnement er, at det indeholder hele 50 GB data – tidligere indeholdt det 30 GB data – det giver betydeligt mere frihed til at bruge løs af de forskellige streaming-tjenester på farten med 50 GB data.

Er du ligeglad med tjenester, men hellere vil have samlefordele, så er der gode muligheder for det hos YouSee, Telenor, 3 og Telia.

Se også: Find bedste mobilabonnement til familie

 

Bedste mobilabonnementer til familie, maj 2019

Guiden til de bedste mobilabonnementer til familier er fra maj 2019. I guiden finder vi mobilabonnementer fra Telmore, 3, YouSee, CBB Mobil, Oister, Telenor og Telia.

Se også: Sammenlign priser på alle mobilabonnementer

 

Sagen er ikke slut

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 10/5/2019 pustede redaktionen nyt liv til historien med en artikel med temaet Spar penge på magasiner – få dem gratis med i mobilabonnementer – Artiklen kan læses her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..