Telmore: Opgradér abonnement til 5G for 29 kroner /md

Telmore tilbyder deres abonnenter at opgradere nuværende abonnementer, der koster mindst 149 kroner, til 5G for 29 kroner ekstra om måneden.

Telmore: Opgradér abonnement til 5G for 29 kroner /md

Ind til nu har det virket som om, at man skulle have et nyt abonnement, hvis man ønsker at komme på 5G-nettet. Sådan har det i hvert fald været hos YouSee, Telmore og Hallo, der foreløbig er de første, der har meldt sig på banen med 5G-abonnementer. De benytter TDC Nets’ netværk, der aktiveres 5G mandag den 7. september.

Opgradér dit mobilabonnement til 5G for 29 kroner om måneden

Dog oplyser Telmore nu, at det også bliver muligt at tilkøbe 5G-adgang, hvis man har et abonnement, der ikke er et Play-abonnement og som koster mindst 149 kroner. Har man det, kan man tilkøbe muligheden for at benytte 5G-forbindelse for 29 kroner ekstra om måneden.

YouSee oplyser ikke, om de tilbyder lignende mulighed. Telmore har ellers meldt ud, at alle deres Play-abonnementer automatisk vil inkludere 5G.

Se også: Sammenlign priser på 5G-abonnementer

5G starter mandag den 7. september

Som sagt er TDC Nets klar til at aktivere 5G på mandag den 7. september. Det bliver dermed det første danske teleselskab, der trykker på 5G-knappen til kommercielt brug.

Det betyder i teorien, at alle de teleselskaber, der benytter TDC’ netværk, kan tilbyde 5G til deres mobilkunder fra og med den 7. september. Ind til nu er det dog kun YouSee, Telmore og Hallo Mobil, der har kommunikeret ud, at de er klar med 5G-abonnementer fra dag 1.

Du kan se guide til priser på mobilabonnementer med 5G.