Guide: De billigste mobilabonnementer med 5G

Det hurtige 5G-netværk er kommet til landet og flere teleselskaber tilbyder mobilabonnementer, hvor det er inkluderet i. Men der er stor forskel på priserne for 5G mobilabonnementer - her finder du de billigste.

Guide: De billigste mobilabonnementer med 5G

Det hurtige 5G-netværk er klar til at indtage Danmark, men det stiller krav til både din mobiltelefon og mobilabonnement. Er der ikke 5G inkluderet i dit mobilabonnement, så kan du altså ikke nyde godt af den hurtigere forbindelse. Her giver vi et overblik over de billigste mobilabonnenter med 5G inkluderet.

Længe har 5G været fremtidens mobilnetværk, men nu er det altså kommet til landet. I første omgang er dette på TDCs netværk og senere kommer det også hos Telenor, Telia og 3. På TDCs netværk betyder det, at Yousee, Telmore og flere andre udbydere på TDCs netværk kan tilbyde 5G. Først og fremmest vil 5G-forbindelse være hurtigst i byerne København, Aarhus, Odense og Helsingør, men det betyder ikke at resten af landet ikke kan drage nytte af 5G. For i andre dele af landet vil man også opleve højere hastigheder og reduceret forsinkelse.

Vil du gerne kunne benytte det hurtige 5G-netværk, så skal du først og fremmest have en mobiltelefon, som understøtter 5G. Når det er klaret, så skal du sikre dig 5G i dit mobilabonnement, og her er der stor forskel i prisen. Her er de billigste mobilabonnementer med 5G.

Læs også: 5G telefoner hos YouSee og Telmore – udvalg og priser

Billigste mobilabonnementer med 5G

  1. Hallo.dk: 89 kroner pr. måned. 10 timer taletid og 30 GB data. Se tilbud hos Hallo.dk
  2. Hallo.dk: 139 kroner pr. måned. Fri tale og 60 GB data. Se tilbud hos Hallo.dk
  3. Telmore: 169 kroner pr. måned. Fri tale og 30 GB data. Se tilbud hos Telmore
  4. Yousee: 199 kroner pr. måned (149 kroner resten af året). Fri tale og 30 GB data. Se tilbud hos Yousee
  5. Telmore: 239 kroner pr. måned. Fri tale og 40 GB data, inklusiv ViaPlay og TV2 Play. Se tilbud hos Telmore

5G-abonnement med fri data

Er der et større behov for data, så har både Yousee og Telmore 5G-abonnementer med fri data. Hos Telmore kan man få fri data på 5G, kombineret med Netflix, HBO Nordic og TV 2 Play, til 299 kroner per måned (Første måned koster 129 kroner). Hos Yousee koster fri data på 5G også 299 kroner, hvor der er Yousee Musik og Smart Wear abonnement inkluderet.

Billigste mobilabonnementer med 5G, august 2020

Guiden til de billigste mobilabonnementer med 5G på TDCs netværk er fra august 2020. Teleselskaberne på listen er Hallo.dk, Yousee, og Telmore.

Så man kan faktisk få 5G i sit mobilabonnement for kun 89 kroner per måned, hvis man vælger Hallo.dk. Til sammenligning koster det billigste abonnement med 5G 169 kroner per måned hos Telmore og 199 kroner hos Yousee, hvilket er en forskel for henholdsvis 960 og 1.320 kroner om året.

Opfølgning:

Siden redaktionen publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Steen Jørgensen holdt fast i sin interesse i tematikken. Efterfølgende d. 10/8/2020 publicerede vi en artikel omkring De laveste priser på mobilabonnementer (august 2020) – Forstættelsen i sagen kan læses her. Få også seneste nyt om temaet her.