Telmore får eSIM til Samsung smartwatch – gratis i 3 måneder

Teleselskabet Telmore fejrer, at de nu er klar med eSIM til Samsung Galaxy smartwatches med 3 måneder gratis. Se priser og understøttede ure.

Telmore får eSIM til Samsung smartwatch – gratis i 3 måneder

Telmore er nu endelig klar med understøttelse af Samsung smartwatches med eSIM. Se de understøttede Samsung smartwatches, pris og det aktuelle tilbud hos Telmore.

Se også: Find billigste og bedste mobilabonnement

Prøv eSIM gratis i 3 måneder til Samsung smartwatch

Er du fristet af at prøve eSIM i dit Samsung smartwatch? Det forstår vi udmærket, for det giver nogle helt unikke muligheder.

Med et eSIM i dit smartwatch deles dit mobilnummer mellem mobiltelefon og smartwatch. Det betyder, at du kan lade mobilen blive hjemme og stadig få e-mails, beskeder, opkald og andre notifikationer – blot på dit smartwatch.

Mange danske teleselskaber understøtter eSIM til Apple Watch, men færre til Samsungs smartwatches. Men det gør Telmore nu.

Og det fejres med et tilbud, hvor man kan prøve eSIM til Samsung smartwatch helt gratis i tre måneder. Efter de tre måneder er prisen 29 kr. per måned.

Oprettelse er gratis og der er ingen binding.

Se tilbud på eSIM til smartwatch hos Telmore

Hvilke Samsung Galaxy Watch understøtter Telmore?

Vil du gerne prøve eSIM til dit Samsung smartwatch hos Telmore? Så kræver det selvfølgelig, at dit ur understøtter eSIM. Her er de modeller, som Telmore supporterer:

For at dit Samsung smartwatch skal understøtte eSIM er det vigtigt, at du har en LTE-version (4G). Ellers understøttes eSIM ikke. LTE-varianterne er typisk 300 kr. dyrere end dem kun med Bluetooth.

Når du skal aktivere eSIM på dit Samsung smartwatch går du først ind i Wearable-appen, herunder i “Indstillinger for ur” og finder “Mobilabonnementer”. Herinde følger du guiden, hvor du bliver bedt om at logge ind hos din teleudbyder – i dette tilfælde Telmore.

Læs mere om eSIM på smartwatch her.

Se også: Priser og tilbud på eSIM til smartwatches