Gør smartwatch smart med eSIM – her er det billigst

Skal dit smartwatch være rigtig smart, skal det have eSIM og fungere uden din smartphone i nærheden. Se her hvor du kan få eSIM til smartwatch billigst.

Gør smartwatch smart med eSIM – her er det billigst

Et Apple Watch eller Samsung Galaxy Watch smartwatch med eSIM er genialt, hvis du gerne vil lade mobilen lille hjemme, men stadig være til at komme i kontakt med. Se de laveste priser på eSIM til smartwatch.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på mobilabonnementer

Nogle af de bedste smartwatches på markedet kommer i udgaver med eSIM, hvortil et mobilabonnement er tilkoblet. Disse udgaver hedder typisk LTE eller 4G.

Med et eSIM er det muligt at bruge et smartwatch uden, at have mobiltelefonen i nærheden – og det bliver dermed langt smartere.

Se her hvor du kan få eSIM til smartwatch billigt samt hvilke smartwatches, der kan udstyres med et mobilabonnement. Nederst i artiklen kan du læse mere om, hvilke fordele der er ved at have eSIM i et smartwatch.

Billigste eSIM til smartwatch

  • Teleselskabet 3: Hos 3 koster eSIM 30 kroner per måned. Se eSIM hos 3
  • Telenor: Hos Telenor koster eSIM 40 kroner per måned. Se eSIM hos Telenor
  • Telia: Hos Telia koster eSIM til Apple Watch 29 kroner per måned.
  • Telmore: Her koster eSIM 29 kroner per måned. Se eSIM hos Telmore
  • YouSee: Hos Yousee koster eSIM 30 kroner per måned.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Hvilke smartwatches har eSIM?

Vil du gerne have eSIM i dit smartwatch skal du først og fremmest sikre dig, at dit smartwatch har den funktionalitet. Det kan også være, at du overvejer at købe et smartwatch med eSIM. Herunder kan du se udvalget af smartwatches med eSIM.

Se også: Billige priser på smartwatches

Hvilke fordele er der ved eSIM i smartwatch?

Der er flere fordele ved at have et eSIM-abonnement i dit smartwatch. Først og fremmest er du altid forbundet, også selvom mobiltelefonen bliver liggende hjemme.

Lad iPhonen eller Android-mobilen blive hjemme på løbeturen. Et Apple Watch eller Samsung Galaxy Watch med eSIM på mobilnetværk kan streame musik, tracke træningspas og stadig være forbundet til venner og familie. Sker der en ulykke på cykelturen eller løbeturen kan Apple Watch automatisk tage kontakt til familie og alarmcentral.

Ældre, børn og andre kan udstyres med Apple Watch, hvor sundhedsdata og andre informationer (fx uregelmæssig hjerterytme, placering og andet) sørger for at holde et øje med familien.

Se også: Tips og guides til eSIM