telia eurosport player

Telia tilbyder nu Eurosport Player med over 50 procent rabat

Telia tilbyder i dag rabat på en række underholdningstjenester til sine kunder, for eksempel Spotify og HBO til halv pris – nu tilføjer Telia en ny interessant tjeneste, nemlig Eurosport Player, der blandt andet viser alle fodboldslandsholdets kvalifikationskampe frem mod EM i fodbold i 2020 og det med klækkelig rabat.

Spar 948 kroner på Eurosport Player om året

129 kroner. Det er den normale månedpris for at få adgang til Eurosport Player, men nu kan man som Telia-kunde få adgang til tjenesten for kun 50 kroner efter at Telia har tilføjet tjenesten til sit udvalg af underholdningstjenester, som man kan tilkøbe. Det svarer til en besparelse på 79 kroner eller godt 61 procent i forhold til normalprisen.

Over et år giver det en besparelse på 948 kroner.

Eurosport Player kan dog kun købes sammen med Telias dyreste abonnement til 249 kroner om måneden, der giver fri tale og fri data samt 20 GB data til frit brug i Europa.

Se også: Mobilabonnementer med underholdning

 

Fodbold, tennis, cykelløb

Eurosport Play streaming-tjenesten viser alle fodboldslandsholdets kvalifikationskampe frem mod EM i fodbold i 2020 og giver adgang til en lang række sportsbegivenheder som fodbold fra den engelske Premier League, den danske Superliga og UEFA Europa League. Tjenesten giver også adgang til kampene i den nye landsholds-turnering UEFA Nations League, hvor Danmark spiller sin første kamp d. 9. september.

Eurosport Player giver også adgang til Grand Slam tennis fra US Open, Australian Open og French Open, samt en række internationale cykelløb fx Vuelta a Espana, Tour de France og Giro D’Italia.

 

Stor ændring hos Telias abonnementer 

Tidligere år ændrede Telia vilkårene for at få adgang til tjenester til streaming af musik, tv-serier, magasiner og så videre. Tidligere var denne type tjenester automatisk en del af Telias mobilabonnementer, men det ændrede de tilbage i marts i år, så man nu kan tilkøbe dem til cirka halv pris for de fleste tjenesters vedkommende sammen med abonnementet One med fri tale og fri data: Læs mere om Telias nye abonnementer.

 

 

Se også: Prissammenligninger på Telias mobilabonnementer