Kæmpe ændringer hos Telia: Helt nye mobilabonnementer og vilkår

Telia sadler helt om, når det gælder mobilabonnementer og tjenester: Fremover gælder det rene mobilabonnementer, som man kan købe tjenester til med rabat.

Kæmpe ændringer hos Telia: Helt nye mobilabonnementer og vilkår

Telia har gennem de sidste mange år stået som en af de helt store bannerfører sammen med Telmore, når det gælder omfanget af inkludere tjenester i mobilabonnementer. Helt op til fire gratis tjenester kunne man få og man kunne vælge mellem 7-8 tjenester. Det gøres der op med nu og samtidig betyder det, at Telias mobilabonnementer som udgangspunkt falder betragtelig i pris sammenlignet med tidligere.

Nye mobilabonnementer hos Telia

Telia havde tidligere nogle af de dyreste mobilabonnementer i Danmark, men det skyldtes, at selskabet inkluderede tjenester som HBO, Flipp og Zetland i deres mobilabonnenter, tjenester der normalt hver især løber op i omkring 100 kroner om måneden. Telias dyreste mobilabonnement kostede 399 kroner, men de andre lå på 299, 199 og 149 kroner om måneden, men nu gør Telia op med hele abonnementsstrukturen og fjerner de gamle 4Sure og 4Everything-abonnementer og introducerer i stedet for tre nye abonnementer uden tjenester inkluderet.

De nye mobilabonnementer hos Telia er:

Smart6:
inkluderer fri tale, sms /mms og 6 GB data om måneden til brug i Danmark, Norden og Baltikum og hvor af de 5 GB kan bruges i EU. Pris: 129 kroner / md

Smart15:
inkluderer fri tale, sms /mms og 15 GB data om måneden til brug i Danmark, Norden og Baltikum og hvor af de 10 GB kan bruges i EU. Pris: 149 kroner / md

One:
inkluderer fri tale, sms /mms og fri data om måneden til brug i Danmark, Norden og Baltikum og hvor af de 20 GB kan bruges i EU. Pris: 249 kroner / md

Se også: Se de nye abonnementer hos Telia

 

Tilkøb tjenester med rabat

Med de nye abonnementer gør Telia som nævnt samtidig op med at inkludere digitale tjenester som HBO som en del af mobilabonnementerne. Fremover vil det være muligt selv at kunne vælge, hvor mange og hvilke tjenester man ønsker at tilknytte sit abonnement. Det er dog kun muligt at få rabat på tjenesterne med abonnement Telia One, hvor tjenesterne koster 50 kroner stykket. Det er også muligt at tilkøbe tjenester til Smart6 og Smart15, men kun til normalpris.

Eksisterende kunder kan frit vælge om de vil beholde deres nuværende abonnement på uændrede vilkår eller overgå til et af Telias tre nye abonnementer.

Som hidtil kan man vælge mellem disse tjenester:

  • Spotify
  • HBO Nordic
  • Telia TV
  • Microsoft Office 365 Home
  • + 10 GB i DK og EU
  • Flipp
  • Zetland
  • Telia Forsikring

Se også:Sammenlign priser på de bedste mobilabonnementer

 

Skal du droppe dit gamle Telia-abonnement og skifte til nyt?

Har i forvejen et af Telias tidligere store abonnementer, 4Everything Light eller 4Everything Premium kan det være en økonomisk fordel at holde fast i dem, hvis du benytter det antal tjenester, der er inkluderet. For eksempel koster 4Everything Premium 399 kroner og inkluderer fire tjenester til samlet værdi af 400 kroner om måneden.

Det betyder, at du får fri tale og sms/mms + 100 GB data til brug i Danmark, Norden og Baltikum + 10 GB i EU om måneden til 0 kroner, når man fratrækker værdien af de tjenester, der er med.

Bruger du kun en eller to af tjenesterne, kan det være en fordel at beholde dit nuværende mobilabonnement med mindre du vælger Telia One, da man skal betale fuld pris for tjenesterne med Smart6 og Smart15.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer hosTelia

Seneste nyt i sagen

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. Steen Jørgensen gik videre med historien. 15/3/2018 postede redaktionen en ny vinkel med artiklen Telia klar med mobilabonnement med fri data – Artiklen kan du læse her her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.