Teleselskaber der tilbyder mobilabonnementer med 5G

Nu kan du få 5G-abonnement til 49 kroner om måneden. Se stor guide med overblik til teleselskaber, der tilbyder mobilabonnementer med 5G.

Teleselskaber der tilbyder mobilabonnementer med 5G

I dag har 3 som det sidste af de store teleselskaber med eget netværk rullet 5G ud i Danmark – i hvert fald i København og Roskilde. Dermed har alle danske mobilkunder mulighed for at få et mobilabonnement med 5G. Det er dog stadig ikke alle teleselskaber der tilbyder 5G-abonnementer. Overblik til teleselskaber med 5G-abonnementer.

Hvilke teleselskaber har mobilabonnementer med 5G?

Både TDC Net, Telenor, Telia og 3 er nu klar med 5G på deres mobile netværk. Så kan i princippet alle danskere få et mobilabonnement med 5G. Det kan dog kræve, at man skifter teleselskab, hvis man ikke kan leve uden det hurtigere mobile internet. Lige nu er det nemlig langt fra alle teleselskaber, der tilbyder adgang til fremtidens netværk. Der er også stor forskel på dækningen i Danmark samt priserne.

Herunder guider vi til, hvilke teleselskaber der tilbyder 5G-abonnementer til mobiltelefoner og hvad det koster.

#1 Oister

Tilbyder 5G i alle selskabets abonnementer, der koster fra 49 kroner om måneden. Oister benytter 3’s netværk, der har 5G-dækning i København og Roskilde.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 Teleselskabet 3
Tilbyder 5G i alle selskabets abonnementer, der koster fra 140 kroner om måneden. 3 benytter eget netværk, der har 5G-dækning i København og Roskilde.

Se aktuelle tilbud hos 3

#3 Telmore
Tilbyder 5G i alle deres abonnementer, der koster fra 149 kroner og op om måneden. Det koster 29 ekstra om måneden at få 5G. Telmore benytter TDC Nets netværk, der dækker 90 procent af Danmarks areal med 5G i dag.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#4 CBB
Tilbyder 5G i deres dyreste mobilabonnement med fri data og fri tale til 179 kroner om måneden. CBB Mobil benytter Telenor og Telias fælles netværk, der har 5G-dækning i København, Aalborg

Se aktuelle tilbud hos CBB

#5 Velkommen
Tilbyder 5G i to af deres abonnementer og koster fra 199 kroner om måneden. Velkommen benytter TDC Nets netværk, der dækker 90 procent af Danmarks areal med 5G i dag.

Se aktuelle tilbud hos Velkommen

#6 Yousee
Tilbyder 5G i to abonnementer, der koster fra 199 kroner om måneden. YouSee benytter TDC Nets netværk, der dækker 90 procent af Danmarks areal med 5G i dag.

Se aktuelle tilbud hos Yousee

#7 Telia
Tilbyder 5G i abonnementer, der koster fra 199 kroner om måneden. Telia benytter det fælles TT-netværk (Telia og Telenor) der har 5G i København og Aalborg.

Ingen aftale om trafik

#8 Telenor
Tilbyder 5G i abonnementer, der koster fra 200 kroner om måneden. Telenor benytter det fælles TT-netværk (Telia og Telenor) der har 5G i København og Aalborg.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

I skrivende stund er det kun Telmore og YouSee, der tilbyder mobilt bredbånd med 5G.

Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Fortsættelse følger

Her finder du næste interessante vinkel i sagen. Steen Jørgensen har bragt sagen videre. 10/12/2020 vinklede vi sagen videre med nyheden Kan man få et mobilabonnement med Netflix?Klik her for at åbne artiklen.. Se også seneste nyt om tematikken her..