Kan man få et mobilabonnement med Netflix?

Tilbyder nogle af de danske teleselskaber Netflix i deres mobilabonnementer, så man kan få "gratis" adgang til film og serier til voksne og børn?

Kan man få et mobilabonnement med Netflix?

Netflix er verdens klart største streamingservice, når det gælder film og serier og er nærmest garanti for underholdning til hele familien – både forældre og børn i alle aldre. Man bruger dog også hurtigt mindst små 1.000 kroner om året på at abonnere på tjenesten, så spørgsmålet er, om man kan få Netflix inkluderet i et mobilabonnement?

Kan man få Netflix i et mobilabonnement?

For nogle år siden hev teleselskabet lidt af en kanin op af hatten, da de gav gratis adgang til Netflix i seks måneder, når man tegnede mobilabonnement hos teleselskabet. Det tilbud fik man tilbage i 2015 og det var en del af en tidsafgrænset kampagne. 3 fik stor succes med kampagnen, der kørte 3-4 måneder. Allerede i 2015 var streamingtjenesten en stor spiller på markedet, men ikke lige så dominerende som i dag.

Så spørgsmålet er, om man kan få gratis Netflix inkluderet i et mobilabonnement i dag? Det kan man faktisk – dog kun hos Telmore.

Telmore inkluderer tjenesten i tre af deres Play-abonnementer, nemlig det til 299, 349 og 399 kroner om måneden. Man får adgang til versionen af Netflix, der normalt koster 99 kroner om måneden. Med den version kan man se Netflix på to skærme ad gangen i fuld HD (1080p) og man kan downloade videoer på to mobiler eller tablets til offline-brug.

Man får adgang til Netflix på helt samme vis som hvis man selv abonnerer på tjenesten. Det betyder, at du kan logge ind på en hvilken som helst enhed og streame løs. Du kan se mere om Telmores tilbud om gratis Netflix her.

Se også: Find mobilabonnementer med streaming

Andre streaming-tjenester med rabat

Telmore er faktisk det eneste teleselskab i Danmark, der tilbyder og inkluderer Netflix i et mobilabonnement. Hos Telia kan man få rabat på konkurrenten HBO, hvis man har et af selskabets mobilabonnementer. 20 kroner om måneden får man i rabat.

Ingen af de andre danske teleselskaber tilbyder noget lignende. 3 oplyser godt nok, at de har Dplay, men til 99 kroner om måneden. Det er samme pris som hvis man selv abonnerer på Dplay uden at være kunde hos 3.

Se også: Nyheder om streaming

Sagen er ikke slut

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. Steen Jørgensen kunne ikke slippe historien. 8/12/2020 kørte vi nyheden; Hvor lang tid tager det at skifte mobilabonnement? – Læs her. Se også seneste nyt om tematikken her.