Teleselskab med bedste mobildækning i dit postnummer

Oplever du ringe dækning og mobilhuller, så er der heldigvis håb forude. Sådan kan du let finde det teleselskab, hvor der opleves den bedste dækning i dit postnummer.

Teleselskab med bedste mobildækning i dit postnummer

Flere ting skal overvejes, når man skal have et mobilabonnement: pris, indhold, kundeservice, tilvalg, tjenester og meget mere. Hvad mange glemmer er mobildækningen. Og hvis der er noget der er essentielt, så er det en god mobildækning. Se her, hvordan du let finder et teleselskab, som tilbyder den bedste mobildækning i dit postnummer.

Selvom et mobilabonnement med masser af mobildata og taletid er billigt, så dur det altså ikke til meget, hvis der ikke er ordentlig dækning. Måske oplever du allerede mobilhuller og ringe dækning, hvor du bor, eller måske overvejer du at skifte teleselskab. Lige meget hvad, så giver det mening, at undersøge det enkelte teleselskabs mobildækning først. En dårlig dækning går ud over både samtalekvalitet, mistede opkald og giver en langsom oplevelse på nettet, utydelige videoopkald og meget mere.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Undersøg let dækningen teleselskaber

Der er flere måder at undersøge dækningen, inden du kommer dit nye mobilabonnement i indkøbskurven. Og vi anbefaler at du bruger dem alle sammen, så du får det bedst mulige billede af teleselskabets dækning. Først og fremmest kan man på det enkelte teleselskabs hjemmeside tilgå et dækningskort, som giver et godt generelt billede. Udfordringen her er, at der ikke tages højde for ting, som kan forringe og blokere for signalet. Det kan være landskabet, bygninger og andet.

Derfor er det også vigtigt, at man undersøger dækningen hvor du bor og hvor du allermest bruger din telefon. Og her er der også gode råd.

Et godt tip er at spørge venner, bekendte og selv naboen til råds, når det kommer til valg af teleselskab. De fleste har erfaringer omkring dette og kan give dig nogle gode råd. For at bygge videre på dette, har vi udviklet et værktøj, hvor man kan se kundernes og brugernes erfaringer med dækningen hos de forskellige teleselskaber i dit postnummer.

Og det er ganske simpelt. Man indtaster sit postnummer, hvorefter man får vist mobilnet, hvor den bedste mobildækning opleves. Prøv det her:

Herefter bliver det ganske simpelt, at finde et mobilabonnement, hvor du både får masser af indhold til pengene, samtidig med at dækningen er bedst mulig. Her kan du se mobilabonnementer hos teleselskaber, fordelt på landets tre mobilnet:

Se også: 5G-netværk hos TDC, Telia/Telenor og teleselskabet 3

Deltag i undersøgelsen og hjælp andre

Har du lyst til at deltage i undersøgelse omkring dækning, og dermed hjælpe andre med at finde det rigtige mobilabonnement, så kan du gøre det herunder. Her guider vi ikke bare til bedste mobildækning, men også brugernes erfaringer med et teleselskab kundetilfredshed oplyses.

Vi håber, at du vil deltage i undersøgelsen og dele ud af dine erfaringer. 12.315 danskere har allerede deltaget. Dine oplevelser, erfaringer og viden kan gøre os alle meget klogere.

Dine svar er anonymiseret. For at deltage i undersøgelsen skal du imidlertid acceptere cookies. For at undgå manipulation af undersøgelsen accepterer vi maksimalt én besvarelse i kvartalet fra samme cookie.

Hertil kan du også se, hvordan mobilselskaberne rangerer i forhold til kundetilfredshed.
Se teleselskabernes dækningskort | Tjek kundetilfredsheden i mobilselskaberne

Se også: Guides og tips til mobildækning

Mere til sagen

Efterfølgende kom der nyt om emnet. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. 16/3/2021 samlede vi op på historien og publicerede en artikel der tunede ind på Billigste sim-kort til alarm, GPS-tracker, varmepumpe og IoT – Klik her. Du finder seneste nyt her.