Billigste sim-kort til alarm, GPS-tracker, varmepumpe og IoT

Med sim-kort til din alarm, GPS-tracker, varmepumpe eller et andet IoT-produkt, så er der altid kontakt til det. Se hvordan du gør det billigst.

Billigste sim-kort til alarm, GPS-tracker, varmepumpe og IoT

Mange produkter giver mulighed for at udstyre dem med et sim-kort, hvilket giver det nogle unikke muligheder. Med et sim-kort i din alarm, GPS-tracker, varmepumpe eller et andet IoT-produkt, så kan du altid komme i kontakt med det og det kan komme i kontakt med dig – her er den billigste løsning.

Mange moderne forbundne produkter er begyndt at gå over til en Wi-Fi-forbindelse, i stedet for at benytte mobilnettet. Det kan der dog være nogle udfordringer ved. For sker der en teknisk fejl på Wi-Fi-netværket, så ryger forbindelsen – og det kan være katastrofalt, hvis det fx drejer sig om et alarmsystem. Men det kan også være, at huset, hvor udstyret er, slet ikke har et Wi-Fi-netværk. Og så er det altså stadig billigere at købe en sim-kort med lidt SMS’er og data, end at købe fx et mobilt bredbånd til sommerhuset.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Fordelen med et smart IoT sim-kort?

Der er mange fordele ved at benytte et sim-kort i produkter som alarmer, GPS-tracker, varmepumper og mere. Med et sim-kort i et alarmsystem, så kan man være sikker på at få besked, hvis der skulle ske noget uventet i huset. Med et sim-kort i en GPS-tracker, så vil man, via enten SMS eller data, kunne finde frem til tabte eller stjålne ting.

Og nu nærmer vi os en tid, hvor der bliver vejr til sommerhus, kolonihavehus og feriehuse. Varmepumpen er blevet en populær investering, hvilket er ganske forståeligt. Den er både effektiv og billig i drift. Vil man gerne ankomme til et perfekt tempereret hus, så skal man kunne komme i kontakt med varmepumpen, og dette kan ske via fx SMS eller data. Det samme gør sig gældende, hvis man i vinteren vil holde huset frostfrit.

Og der findes mange andre brugsscenarier for et sim-kort i et IoT-produkter. Selvom flere og flere produkter kaster sig over Wi-Fi, så forsvinder sim-kortet ikke lige foreløbigt, da det både er billigere og ofte mere pålideligt.

Hvordan får man billigst et sim-kort i IoT-produktet?

Der findes dedikerede sim-kort abonnementer til alarm, GPS-tracker, varmepumpe og andre IoT-produkter, og så findes der et helt almindeligt forbrugsafregnet mobilabonnement. Man skal huske på, at disse produkter bruger et meget lille antal SMS’er og data, hvorfor det er overkill at udstyre dem med et normalt mobilabonnement.

Men hvad er så forskellen på et abonnement lavet til IoT-produkter og et forbrugsafregnet abonnement? Den største forskel er, at de dedikerede abonnementer kan afregnes årligt, hvor et normalt mobilabonnement afregnes hver måned. Nogle abonnementer kommer også med et antal sms’er og megabyte data, som frit kan bruges hver måned. Hvad der passer bedst er op til dig at vurdere. Herunder kan du se nogle af de billigste abonnementer, hvor man kan få sim-kort til alarm, GPS-tracker, varmepumpe og andre IoT-produkter.

De billigste sim-kort til alarmsystemer m.m.

#1 Greentel
SIM-kort til alarm
Indeholder: 5.000 SMS’er om måneden
Pris per måned: 19 kroner om måneden

Se aktuelle priser hos Greentel

#2 Oister
Minimumsforbrug: 19 kroner /md.
Tale: 40 øre per minut
SMS: 10 øre per minut
Data: 2,7 øre per MB

Se aktuelle tilbud hos Oister

#3 CBB
Minimumsforbrug: 19 kroner /md.
Tale: 59 øre per minut
SMS: 14 øre pr. sms
Data: 99 øre per MB

Se aktuelle tilbud hos CBB

#4 Greentel
Minimumsforbrug: 29 kroner /md.
Tale: 48 øre per minut
SMS: 8 øre pr. sms
Data: 1 kr. per MB

Se aktuelle tilbud Greentel

#5 OK Mobil
Minimumsforbrug: 10 kroner /md.
Tale: 59 øre per minut
SMS: 8 øre pr. sms
Data: 49 øre per MB

Se aktuelle tilbud hos OK Mobil

#6 Call me
Minimumsforbrug: 29 kroner /md.
Tale: 59 øre per minut
SMS: 20 øre pr. sms
Data: 1 kr. per MB

Se alle Call me mobilabonnementer

#7 YouSee
Smart-sim til IoT-produkter
Indeholder: 40 MB data, 200 SMS og 3 minutter tale
Virker på 2G, 3G og 4G i hele verden (andre takster gælder)
Pris per måned: 29 kroner om måneden

Se aktuelle priser hos YouSee

#8 nemSIM
IoT-simkort
500 MB data (fri data ved 64 Kbit/s), 10 minutter tale og 1.000 SMS’er
Virker på 2G, 3G og 4G i hele EU
Pris per måned: 35 kroner om måneden

Billigste sim-kort til alarm, GPS-tracker, varmepumpe og IoT, marts 2021

Denne guide med de billigste sim-kort til alarmer, GPS-tracker, varmepumper m.m. er fra marts 2021. Der er fordele ved at udstyre disse produkter med et sim-kort og det kan samtidig være mere pålideligt, og billigere, end en Wi-Fi-løsning. For blot 19 kroner om måneden, kan man få sim-kort til et IoT-produkt.

Se også: Guides og tips til det forbundne hjem