Her er den billigste 5G-router til mobilt bredbånd

På jagt efter en billig router til mobilt bredbånd med 5G? Vi har fundet frem til den billigste rourter til 5G-bredbånd på markedet.

Her er den billigste 5G-router til mobilt bredbånd

Hvad koster den billigste router til 5G-bredbånd, og er den i god nok kvalitet? Vi guider dig til det rigtige køb, så du kan få hurtigt 5G-internet.

Selvom man bruger mobilt bredbånd, behøver man ikke gå ned på hverken hastighed eller pålidelighed på internettet. Med en bedre 5G-dækning i landet, kan mange flere danske husstande opnå hurtigt internet med det trådløse bredbånd og til en meget skarp pris.

Det kræver dog et abonnement med 5G samt en 5G-router. 5G-routere er stadig langt dyrere end 4G-routere, men priserne er heldigvis faldende. Vi guider dig til den bedste af de billige 5G-routere.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på mobilt bredbånd

5G-router til laveste pris

Udvalget af routere til 5G-mobilt bredbånd er heldigvis voksende og kvaliteten er meget forbedret. Der er også kommet flere – og billigere – routere på markedet med nyere teknologi, der giver hurtigere hastighed, bedre Wi-Fi-dækning og større stabilitet.

De billigste routere lige nu er Huawei 5G CPE 5 H155, Xiaomi 5G CPE Pro og TP-Link Deco X50 5G, der alle koster lige over 2.000 kr. Og det er netop sidstnævnte vi i dag skal kigge nærmere på. TP-Link Deco X50 5G er nemlig den bedste af de billigste 5G-router du kan købe lige nu.

TP-Link Deco X50 5G koster lige nu cirka 2.300 kr. og understøtter 2,4 og 5 GHz og Wi-Fi 6. Den har derudover 3 LAN-porte, hvor de andre kun har 2.

Se billigste pris på TP-Link Deco X50 5G

Smid en mobilabonnement i din 5G-router

Til din 5G-router skal du selvfølgelig have et abonnement til mobilt bredbånd der understøtter 5G. Abonnementer til formålet kan købes hos 3, Telmore og Yousee og flere teleselskaber. Det er dog meget billigere at købe en mobilabonnement hos et lavprisselskab.

Man nemlig kan også sagtens – og til en lavere pris – benytte et almindeligt mobilabonnement.

Se billigste mobilabonnementer med 5G og fri data

Få 5G-router gratis med 5G-bredbånd

En anden løsning er, at få 5G-routeren via teleselskabet. I dag giver de fleste udbydere af 5G-bredbånd gratis en lånerouter med, som du skal aflevere tilbage, når du opsiger abonnementet. Det bliver med tiden billigere at købe en 5G-router og et mobilabonnement, men skal du have 5G-bredbånd i en kort periode, er lånerouteren den bedste løsning.

Se også: Tips og guides til bredbånd