Her er den billigste 5G-router til mobilt bredbånd

På jagt efter en billig router til mobilt bredbånd med 5G? ZTE har lanceret en 5G-router, der lige nu er den billigste på markedet - se aktuelle pris.

Her er den billigste 5G-router til mobilt bredbånd

Selvom man bruger mobilt bredbånd, behøver man ikke gå ned på hastigheden på nettet. Med en bedre 5G-dækning i landet, kan mange flere husstande opnå hurtigere internet med det trådløse bredbånd. Det kræver dog et abonnement med 5G samt en 5G-router. 5G-routere er dog stadig langt dyrere end 4G-routere. En ny 5G-router fra ZTE ser dog ganske lovende ud, og er lige nu den billigste af sin slags.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

5G-router til laveste pris

Udvalget af routere til 5G-mobilt bredbånd er heldigvis voksende. Tidligere var der kun Huaweis H122, som de fleste teleselskaber stadig sælger med i deres abonnementer. Men der er også kommet andre – og billigere – routere på markedet.

Her er det for eksempel Zyxel NR5101, D-Link DWR-978 samt ZTE MC801A 5G. Og det er netop sidstnævnte vi i dag skal kigge nærmere på. ZTE MC801A 5G er nemlig den klart billigste 5G-router du kan købe lige nu.

Hvor konkurrenterne ligger med priser mellem 3.250 kroner og 3.700 kroner, koster ZTE MC801A 5G lige nu kun 2.190 kroner. Det er altså en besparelse på mere end 1.000 kroner.

Se aktuelle tilbud på ZTE MC801A 5G

ZTE MC801A understøtter en downloadhastighed via 5G på 4,6 gigabit i sekundet og dataoverførselshastigheder via Wi-Fi 6 på op til 1,8 gigabit i sekundet.

Læs også: De bedste 5G-routere til mobilt bredbånd i hjemmet

Abonnement til mobilt bredbånd med 5G

Til din 5G-router skal du selvfølgelig have et abonnement til mobilt bredbånd, der understøtter 5G. Deciderede abonnementer til formålet kan købes hos 3, Telmore og Yousee. Men man kan også sagtens – og til en lavere pris – benytte et almindeligt mobilabonnement. Dette trick til billigere mobilt bredbånd med 5G kan du læse her.

Se også: Tips til bredbånd