Undersøgelse: Teenagerne elsker iPhones – se langt billigere alternativer

Teenagere elsker bare iPhone, viser ny undersøgelse, men der er bedre og billigere alternativer. Se guide med priser.

Undersøgelse: Teenagerne elsker iPhones – se langt billigere alternativer

Når man sidder som produktudvikler i et hvilket som helst firma, er det altså en fordel at kende sin kundekreds. Man vil jo tilpasse produktet til de kunder, der er interesseret i at købe det. For Apples vedkommende lader det til at betyde en satsning på teenagerne.

I hvert fald hvis man skal tro en ny undersøgelse lavet af investeringsselskabet Piper Jaffray.

 

82 procent af teenagere har iPhone

Nu skal det siges, at undersøgelsen er lavet blandt 6.000 amerikanske teenagere, så om det er en global tendens, kan man ikke sige med sikkerhed. Men resultaterne er alligevel interessante og det er også værd at have forøje, at Danmark faktisk er blandt de lande, der har den højeste iPhone-penetration.

I resultaterne fremgår det, at iPhones er et stort hit hos netop teenagerne. 82 procent af dem har en iPhone. Sidste år var det procenttal 78 procent. 84 procent af dem regner med, at deres næste telefon skal være en iPhone, hvilket også er en stigning siden sidste år, hvor tallet lå på 82 procent.

Stigningen er en del af en tendens, vi har set de seneste år, hvor Apple er steget gradvist. Det er selvfølgelig ikke til at sige, hvornår den stigning når sin top og eventuelt vender, men Apple har formået at holde stigningen konstant.

Se også: Billig brugt iPhone

 

Billigere og bedre alternativer til iPhone

Formentlig er det forældre, der i stor grad betaler for deres børns iPhone og de bør i virkeligheden tænke sig om og anbefale deres børn at bruge en anden mobil. iPhone er ganske enkelt alt for dyr i forhold til andre topmodeller på markedet.

Herunder kan du se 5 billigere og bedre alternativer til iPhone:

#1 Huawei Mate 10 Pro – aktuel pris fra cirka 4.150 kroner
Sammenlign priser på Mate 10 Pro

#2 Samsung Galaxy S9 – aktuel pris fra cirka 5.825 kroner
Sammenlign priser på Galaxy S9

#3 Sony Xperia XZ2  -aktuel pris fra cirka .825 kroner
Sammenlign priser på Xperia XZ2

#4 Nokia 8 – aktuel pris fra cirka 3.700 kroner
Sammenlign priser på Nokia 8

#5 Motorola Z2Play – aktuel pris fra cirka 3.000 kroner
Sammenlign priser på Z2 Play

 

Apple Watch også et hit

Det er dog ikke kun Apples telefoner, de unge vil have. Også Apple Watch ser ud til at blive mere og mere populært hos teenagerne. Sidste år lå Apple Watch på en tredjeplads blandt unge i den mere velbeslåede del af befolkningen. I år er det rykket op på en andenplads.

Apple Watch er i modsætning til iPhone faktisk et udmærket køb. Du kan se priser på Apple Watch og du kan også sammenligne priser på smartwatch generelt på pricepusher.dk.

Se også: Sammenlign priser på iPhone

 

Mere om sagen

Alle gode fortællinger har sin fortsættelse. Steen Jørgensen gik videre med historien. 24/2/2022 kørte vi fortællingen Hvilket Apple Watch er bedst? – Den videre historie kan du læse her. De sidste nyheder om emnet finder du her.