TDC Erhverv fordobler datamængden og giver alle mobilabonnementer 5G

TDC Erhverv styrker sit udvalg af mobilabonnementer til små og mellemstore virksomheder ved at skrue godt op for mængden af data og give alle abonnementer adgang til 5G.

TDC Erhverv fordobler datamængden og giver alle mobilabonnementer 5G

Små og mellemstore virksomheder, som skal have mobiltelefoni til en eller flere medarbejdere, kan nu få endnu bedre mobilabonnementer hos TDC Erhverv end tidligere. Moderselskabet TDC har nemlig opgraderet TDC Erhvervs såkaldte One+-mobilabonnementer.

Den første opgradering er, at det mindste abonnement nu har fået 5G ligesom de tre dyrere abonnementer. Dernæst har TDC Erhverv skruet gevaldigt op for datamængden, der kan bruges i både Danmark og EU, i samtlige abonnementer. Før kom abonnementerne med henholdsvis 3, 10, 30 og 100 GB data – nu hedder grænserne 5, 20, 50 og 250 GB – og priserne er uændrede.

Læs også: Billigt mobilabonnement til erhverv

Opdaterede abonnementer fra TDC Erhverv

De fire opdaterede abonnementer fra TDC Erhverv ser ud som følger:

 • Basis: Fri tale og 5 GB data i Danmark og EU via 5G
  Pris: 199 kroner per måned ekskl. moms
 • Standard: Fri tale og 20 GB data i Danmark og EU via 5G
  Pris: 249 kroner per måned ekskl. moms
 • Professionel: Fri tale, 50 GB data i Danmark og EU (19 GB i verden) via 5G, 1 times tale fra Danmark til EU og 3 datadelingskort
  Pris: 299 kroner per måned ekskl. moms
 • Premium: Fri tale, 250 GB data i Danmark og EU (20 GB i verden) via 5G, 10 timers tale fra Danmark til EU og 3 datadelingskort
  Pris: 399 kroner per måned ekskl. moms

De fire abonnementer udmærker sig derudover ved at inkludere YouSee Musik, appen TDC Erhverv Assist med blandt andet viderestilling, visuel telefonsvarer og funktionen Min status til at angive, hvor tilgængelig man er, så man ikke bliver forstyrret af indgående opkald under eksempelvis møder.

I de tre dyrere abonnementer finder man også en opkaldsfunktion til at foretage opkald over nettet, firmatelefonbog samt muligheden for at oprette et personligt konferencerum og optage opkald.

Læs også: Guide til billig telefoni

Abonnement til erhverv – alternativer til TDC Erhverv

TDC Erhverv er blot én ud af mange udbydere af erhvervsabonnementer. Fælles for dem er, at de tilbyder et væld af funktioner, som kan være praktiske, men det betaler man også for. Som særligt en lille virksomhed eller en iværksætter kan mobilregningen være et sted, der er værd at spare.

Hvis du blot har brug for et ganske simpelt mobilabonnement med tale og data uden smarte erhvervsfunktioner, kan du spare penge ved at købe et mobilabonnement hos et teleselskab rettet mod privatkunder. Fælles for alle disse er, at du får væsentligt mere tale og data for pengene end ved at købe et ’rigtigt’ erhvervsabonnement.

Herunder kan du se fire eksempler på billige mobilabonnementer til erhverv:

#1 OiSTER

OiSTER er 3’s lavprismobilselskab og bruger 3’s mobilnet. OiSTER har tre forskellige mobilabonnementer til erhverv, blandt andet:

 • Fri tale og 100 GB data (9 GB i EU) og 5G
  Pris: 79 kroner per måned ekskl. moms

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

#2 CBB Mobil

CBB Mobil er Telenors lavprisselskab, som sælger billige mobilabonnementer. Ligesom Telenor selv bruger CBB Telenors mobilnet.

 • Fri tale og 80 GB data (11 GB i EU)
  Pris: 95,2 kroner per måned ekskl. moms

Se aktuelle priser og tilbud hos CBB Mobil

#3 Call me

Call me er Telias lavprisselskab, som kører på Telias mobilnet. Et godt abonnement til prisen er blandt andet følgende:

 • Fri tale og 100 GB data (11 GB i EU)
  Pris: 95,2 kroner per måned ekskl. moms

Se aktuelle priser og tilbud hos Call me

#4 eesy

eesy er TDC’s lavprisselskab til privatkunder og bruger derfor TDC’s net ligesom TDC Erhverv. eesy har tre abonnementer, blandt andet:

 • Fri tale og 60 GB data (15 GB i EU)
  Pris: 95,2 kroner per måned ekskl. moms

Se aktuelle priser og tilbud hos eesy