Tablets med sim-kort og abonnement – Disse tilbyder Telenor

Er du på jagt efter en tablets med plads til sim-kort og et abonnement med data inkluderet? Her kan du se hvad Telenor tilbyder af tablets, abonnementer og til hvilke priser.

Tablets med sim-kort og abonnement – Disse tilbyder Telenor

En tablet med plads til et sim-kort, som dermed får indbygget adgang til internettet er en praktisk løsning. De nye tablets er nemlig både kraftigere og kan håndtere flere opgaver, hvorfor mange skifter computeren ud med disse i hjemmet. Her kan du se hvad Telenor tilbyder af tablets med sim-kort, abonnementer hertil og priser på det.

I lang tid har tabletten været den enhed i hjemmet, som man hev fra ved lejlighed eller børnene har brugt til spil og anden underholdning. De store producenter af tablets (Samsung, Huawei og Apple) har dog arbejdet meget på at udvide tablettens funktionalitet. De er blevet fyldt med kraftig hardware og en enorm mængde softwarefunktioner, som gør det meget lettere at erstatte den traditionelle computer. Det har nogle fordele, heriblandt bedre batteritid og muligheden for hele tiden at være på nettet. På en bærbar computer skal der være Wi-Fi eller mobilen skal bruges som hotspot, hvor der i tabletten kan smides et simkort med data direkte i den – herved er der altid adgang til nettet.

Flere danske teleselskaber tilbyder tablets med sim-kort og abonnementer hertil. Herunder kan du se hvad Telenor har at tilbyde.

Se også: Teleselskaber med tablets med sim-kort

Tablets med data og sim-kort hos Telenor

Der findes tablets fra flere producenter med plads til simkort, men det er altså ikke produkterne teleselskaberne tager ind. Telenor har valgt tablets fra Apple, Samsung og Lenovo med plads til sim-kort. Modellerne fra Apple understøtter desuden det elektroniske sim-kort, eSIM, men dette understøtter Telenor ikke til tablets.

Her er de modeller Telenor har i butikken:

  • iPad Air (2020)
  • iPad Pro 11 (2020)
  • iPad Pro 12,9 (2020)
  • iPad 10.2 (2020)
  • Samsung Galaxy Tab S6
  • Samsung Galaxy Tab S7
  • Samsung Galaxy Tab A7
  • Lenovo Tab M10

Priserne for tablets med sim-kort og abonnementer hos Telenor starter ved 1.499 kroner og slutter ved 9.841 kroner.

Se også: Find de bedste priser på tablets med sim-kort

Abonnementer til tablets hos Telenor

Telenor har selvfølgelig også abonnementer med forskellige datapakker til de tablets de sælger. Ofte kan man vælge mellem eSIM eller fysisk sim-kort, men Telenor understøtter indtil videre ikke eSIM i tablets. Angiveligt skulle dette dog være lige på trapperne.

Telenor tilbyder to abonnementer med 4G mobilt internet til tablets:

  • 10 GB data til 99 kroner per måned
  • 60 GB data til 200 kroner per måned

Se også: Mobilt internet hos Telenor til tablets

Redaktionen har mere til historien

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. 25/11/2020 fulgte redaktionen op med sagen; Tablets med eSIM og data-abonnement hos 3 – se pris – Klik her. Seneste nyt om emnet finder du her.