Super hypede Xiaomi klar på hylderne hos 3

​Teleselskabet 3 er som det første danske teleselskab klar til at sælge telefoner fra det hypede kinesiske mobilbrand, Xiaomi - se, hvilke telefoner der er tale samt priser.

Super hypede Xiaomi klar på hylderne hos 3

Fra og med i dag kommer der et nyt mobilbrand på hylderne i Danmark, i hvert fald hos teleselskabet 3. De har nemlig indledt et samarbejde med kinesiske Xiaomi om salg af mobiltelefoner og på sigt også tilbehør og opkoblede enheder til det smarte hjem.

Xiaomi er en forholdsvis ung virksomhed og kom med sin første mobil i 2011. Siden er det gået stærkt og selskabet er i dag verdens 4. største mobilproducent og har oplevet enorm hype i internationale medier på de markeder, hvor telefonerne er tilgængelige. Ind til nu har de primært haft deres virksomhed Asien, men er begyndt at udvide salgskanalerne til andre markeder, nu også det danske.

 

3 om Xiaomi: Exceptionelt gode smartphones

De tre mobiltelefoner, som de danske mobilkøbere kan købe i første omgang hos 3, er modellerne Mi Mix 2S, Mi 8 og Redmi 6. Mi Mix 2S og Mi 8 er de to klart bedste mobiltelefoner hos Xiaomi fortiden, mens Redmi 6 først og fremmest skal sælges på gode specifikationer set i forhold til en meget lav pris.

”Vi lægger stor vægt på at introducere danskerne for nye, exceptionelt gode smartphones og devices, som resten af verden også er begejstrede for. Derfor er vi særlig stolte over, at 3, som det eneste teleselskab i Danmark, har indgået en aftale med Xiaomi. Interessen omkring Xiaomi’s telefoner har ikke været til at overse. Deres smartphones er så enestående, at selskabet i løbet af ganske få år er blevet en af verdens førende smartphone-producenter. Så vi glæder os til at vise danskerne, hvad deres produkter kan,” siger David Elsass, der er direktør for privatkundemarkedet hos 3.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner fra Xiaomi

 

Pris på  Xiaomi Mi Mix 2S, Mi 8 og Redmi 6 hos 3

Indtil videre sælger 3 Mi MIX 2S, Remi 6 og Mi 8.

  • Mi MIX 2S fås i sort og koster fra 4.499 kroner uden abonnement. Med abonnement i seks måneder er dens pris fra 4.960 kroner
  • Mi 8 fås i sort og priserne starter fra 3.999 kroner uden abonnement. Med abonnement i seks måneder er dens pris fra 4.550 kroner
  • Redmi 6 kommer i sort og koster fra 1.299 kroner uden abonnement. Med abonnement i seks måneder er dens pris fra 1.870 kroner

Du kan se mere til priserne på de tre telefoner fra Xiaomi hos 3 her.

”Hvad der også har gjort hypen endnu større verden over er, at man får innovation, brugervenlighed og elegant design til ekstremt favorable priser. Det er også en af Xiaomis visioner – honest pricing, hvor man giver alt til forbrugeren uden at skrue prisen op. Alle kan altså være med uanset råderum. Min forventning er, at Xiaomi også bliver en dominerende smartphone-producent på det danske marked inden for den nærmeste fremtid,” spår David Elsass.

Se også: Nyheder om 3