Streamer du musik kan du få 10 timers tale og 20 GB data for 30 kroner

Hvis du gerne vil bruge 99 kroner på en tjeneste til at streame musik med, så kan du nu få musiktjeneste og 10 timers tale + 20 GB data til samlet 129 kroner.

Streamer du musik kan du få 10 timers tale og 20 GB data for 30 kroner

Flere og flere streamer musik til mobilen via en tjeneste som Spotify, Apple Music eller Tidal og betaler 99 kroner for dette. Samtidig er flere og flere teleselskaber begyndt at inkludere en musiktjeneste i deres mobilabonnement enten gratis eller til en lavere pris end hvis man selv skulle tegne abonnement.

 

Gør bedste tilbud på mobilabonnement med musik endnu bedre

I sidste uge kunne vi fortælle, at Bibob var klar med mobilabonnement til 139 kroner om måneden med 10 timers tale og 20 GB data + frit forbrug af musiktjenesten Tidal. Det var en rigtig skarp pris og gjorde, at Bibob havde det bedste tilbud på mobilabonnement med musik. Nu skruer Bibob så igen prisbissen på og er klar med samme mobilabonnement til 129 kroner.

Er du derfor typen, der betaler 99 kroner for at streame musik til din mobil, så kan man dreje den således og sige, at du kan nøjes med at betale 30 kroner om måneden for 10 timers tale og 20 GB data. Det tilbud er svært at finde bedre lige nu.

Du kan læse mere om tilbuddet her.

 

Tjek guide med tilbud på mobilabonnement med musik og underholdning

Du kan også tjekke andre tilbud på mobilabonnementer med musik og underholdning inkluderet på teleprisguide.dk på stor oversigtsguide.

Opfølgning på artiklen

Der blev pustet nyt liv i tematikken. Steen Jørgensen gik videre med historien. 21/10/2015 kørte vi historien Bibob i aggressiv musikkrig – nu har de bedste abonnement med musik – Artiklen kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..