Bibob i aggressiv musikkrig – nu har de bedste abonnement med musik

Bibob skruer ned for prisen, men dobler op på data i deres mobilabonnement, der inkluderer frit forbrug af musiktjenesten Tidal. Nu har de det bedste tilbud på mobilabonnement med musik.

Bibob i aggressiv musikkrig – nu har de bedste abonnement med musik

Bibob har længe haft mobilabonnement med musiktjeneste inkluderet, men nu skruer de op for datamængden og ned for prisen i kampen om at have det bedste tilbud på mobilabonnement med musik.

Hidtil har Bibob tilbudt mobilabonnement med musik med 10 timers tale og 10 GB data for samlet 149 kroner om måneden, men nu har Bibob sænket prisen med en rund ti-krone, samtidig med at de smider dobbelt så meget data oven i abonnement. Det betyder, at man for 139 kroner om måneden får 10 timers tale og 20 GB data + plus frit forbrug af musiktjenesten Tidal.

Se også: Det bedste mobilabonnement til familier

 

Musik i mobilabonnement kan spare dig for mange penge

Det kan være en god idé at udnytte et tilbud som Bibobs med frit forbrug af musik inkluderet i mobilabonnementet, hvis du i forvejen benytter dig af en musiktjeneste. Tidal er en forholdsvis ny spiller på streaming markedet for musik, men den er grundlæggende på niveau med Spotify og Apple Music. Både Tidal, Spotify og Apple Music koster 99 kroner om måneden, hvis man køber disse tjenester selv.

De laveste priser for et mobilabonnement i dag ligger på 49 kroner og giver typisk 1 times tale og 1 GB data hver måned. De fleste har behov for lidt mere indhold i deres mobilabonnementer og man vil typisk skulle betale mellem 79-99 kroner for et mobilabonnement, der vil kunne dække de flestes behov.

Med Bibobs tilbud får du virkelig meget mobilabonnement for pengene, når du trækker de 99 kroner, som man normalt ville betale for en musiktjeneste, fra de 139 kroner for mobilabonnementet. Du ender dermed med at betale 40 kroner om måneden for 10 timers tale og 20 GB data, hvilket er ekstremt billigt.

Men uanset hvordan dit mobilforbrug er, så vil du kunne spare penge på Bibobs tilbud, hvis du altså benytter dig af en tjeneste til at streame musik med.

Du kan se mere til Bibobs tilbud her.

 

Bedste tilbud på mobilabonnement med musik

Da CBB tidligere i år kom med 12 timers tale og 12 GB data til 139 kroner, lignede det meget en kandidat til det bedste tilbud på mobilabonnement med musik – men nu presser Bibob lige nøjagtig CBB væk fra tronen med det bedste tilbud på mobilabonnement med musik.

Se også: Guide til mobilabonnementer med musik

Bibob bruger Telenors netværk

Bibob benytter sig af Telenors netværk og det burde betyde ordentlig dækning. Telenor og Telia deler nemlig netværk, både til 2G, 3G og 4G.

Du kan læse mere om Bibobs tilbud på mobilabonnement med musik.

 

Tidal til Android og iOS

Abonnementet kan bruges på Android mobiltelefoner og iPhone, men Tidal virker endnu ikke til Windows Phone. Så hvis du har en Windows Phone, vil du ikke kunne benytte Tidal på din mobil.

Tjenesten kan dog benyttes på tablets med Android eller iOS eller på computere – det er bare at hente appen til tablets og logge ind med det login, du modtager ved oprettelsen. Til computere afvikles Tidal direkte i browseren.

 

Mere til historien

Historien lå ikke død så alt for længe. Steen Jørgensen valgte at gå videre med sagen. 8/10/2015 blev fortællingen ført videre med en artikel med fokus på TDC klar med priser for iPhone 6S og iPhone 6S PlusKlik her for at læse artiklen.. Læs også seneste nyt om emnet ved at trykke her..