Derfor sparer du mange penge på Spotify og musik i mobilabonnementer

Stort set alle mobilselskaber tilbyder Spotify eller andre musiktjenester som en del af deres samlede mobilpakke - streamer du musik, er der gode penge at spare.

Derfor sparer du mange penge på Spotify og musik i mobilabonnementer

Op mod 40 procent af musikafspilning foregår i dag via streaming fra en af de efterhånden mange tjenester: Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer og alle de tjenester, der ligger under TDC-hatten med TDC Play, Telmore Musik og Yousee Musik. Mange mobilselskaber tilbyder Spotify og andre musiktjenester som en del af udvalgte mobilpakker og streamer du musik fra mobilen, så kan det være rigtig smart økonomisk at benytte sig af sådan en løsning – der er nemlig penge at spare hver måned!

Vi guider her under til de bedste mobilabonnementer med musik inkluderet, men først lidt info.

Se også: Sammenlign priser på over 300 mobilabonnementer

Spar mange penge på mobilabonnement med musik

Et mobilabonnement med musik inkluderet koster lidt mere end et rent mobilabonnement kun med tale, sms/mms og data. Man skal dog ikke bruge mange sekunder på at lede efter de billigste løsninger, inden det står klart, at der over tid er rigtig mange penge at spare ved at have et mobilabonnement med musik inkluderet.

TDC, Telmore og Yousee tilbyder som de eneste, at den data, man bruger på at streame musik fra deres musiktjenester, ikke trækkes fra den mængde data, der er inkluderet i deres mobilabonnementer. Man kan hurtig bruge 300-400 MB data om dagen på at streame musik – gør man det dagligt, så løber det op i mellem 9-12 GB data om måneden, som man altså får gratis med.

 

Det koster de forskellige streaming-tjenester til musik:

Spotify: 99 kroner / md

Tidal: 99 kroner / md

Apple Music: 99 kroner / md

Google Play Musik: 99 kroner / md

Deezer: 99 kroner / md

Groove Music: 82,5 kroner / md

Vælger du derfor det billigste mobilabonnement med musik, kan du reelt få mange timers tale og masser af data for kun 30 kroner om måneden. Det kan du se herunder.

 

Mobilabonnementer med musik

 

Yousee

  • 12 timers tale, 6 GB Data & Fri SMS/mms + Yousee Musik
  • Pris: 129 kroner /md.

Kommentarer til fordele: Med abonnementet får du adgang til millioner af sange i Yousee Musik. En gratis premierefilm er også inkluderet hver måned. Du bruger ikke af din inkluderede data, når du lytter til YouSee Musik på din smartphone, når du har mobilabonnent hos YouSee.

Yousee benytter TDC’s netværk og er baseret på 4G.

Se aktuelle tilbud og priser

Se også: Få komplet oversigt over alle Yousees mobilabonnementer

 

CBB

  • 15 timers tale, 15 GB Data & Fri SMS/mms + Tidal
  • Pris: 139 kroner /md.

Kommentarer til fordele: Med abonnementet får du adgang til millioner af sange i Tidal.

CBB benytter Telenors netværk og er baseret på 4G.

Se aktuelle tilbud og priser

Se også: Få komplet oversigt over alle CBBs mobilabonnementer

 

Telmore

  • 10 timers tale, 20 GB Data & Fri SMS/mms + Telmore Musik
  • Pris: 139 kroner /md.

Kommentarer til fordele: Med abonnementet får du adgang til millioner af sange i Telmore Musik. Du bruger ikke af din inkluderede data, når du lytter til Telmore Musik på din smartphone, når du har mobilabonnent hos Telmore.

Telmore benytter TDC’s netværk og er baseret på 4G.

Se aktuelle tilbud og priser

Se også: Få komplet oversigt over alle Telmores mobilabonnementer

 

TDC

  • Fri tale, 3 GB data, fri sms/mms + TDC Play Musik
  • Pris: 149 kroner/ md

Kommentar til fordele: Med abonnementet kan du vælge mellem 11 forskellige tjenester og fordele, heriblandt TDC Play Music. Du skifte kan mellem de 11 forskellige tjenester og fordele hver måned, blandt andet også tv-serier, film og roaming i udlandet.

Du bruger ikke af din inkluderede data, når du lytter til TDC Play Musik på din smartphone, når du har mobilabonnent hos TDC.

Ved køb af dette mobilabonnement kan du købe op til fire mere til familien for 119 kroner stykket. Ekstra abonnenter kan dog kun vælge samme tjeneste, som hovedabonnenten.

TDC benytter eget netværk og er baseret på 4G.

Se aktuelle tilbud og priser

Se også: Få komplet oversigt over alle TDC’s mobilabonnementer

 

Telia

  • Fri tale, 50 GB Data & Fri SMS/mms + Spotify i 12 måneder
  • Pris: 299 kroner /md.

Kommentarer til fordele: Med abonnementet får man gratis Spotify i 12 måneder samt mulighed for at vælge en af følgende tjenester i 12 måneder, ligeledes gratis: HBO Nordic, Storytel, Telia TV eller RoamLike Home og der er også fri roaming i Norden og Baltikum inkluderet.

Telia benytter eget netværk og er baseret på 4G.

Se aktuelle tilbud og priser

Se også: Få komplet oversigt over alle Telias mobilabonnementer

Fortællingen fortsætter

Her får du sagens videre forløb. Steen Jørgensen fastholdt sit fokus på emnet. 21/1/2016 gik redaktionen videre og publicerede sagen Guide: Mobilabonnementer med tv-serier, videoer og film inkluderetKlik her for den påfølgende artikel.. Tjek også seneste nyt om emnet her..