Guide: Mobilabonnementer med tv-serier, videoer og film inkluderet

Mobilabonnementer med tv-serier, videoer og film inkluderet kan spare dig for mange penge om året. Vi guider til de bedste løsninger.

Guide: Mobilabonnementer med tv-serier, videoer og film inkluderet

Sandsynligheden for, at du abonnerer på en streaming-tjeneste som Netflix, HBO, Cmore, TV2 Play eller Viaplay er efterhånden ret stor. Det er tjenester, der typisk koster 99 kroner om måneden. Flere og flere af disse tjenester til at streame tv-serier, videoer og film med bliver inkluderet hos mobilselskabernes mobilabonnementer i et eller andet omfang. Vi guider her til, hvor du finder den bedste kombination af mobilabonnement med tv-serier, video og film inkluderet i prisen.

Betal lidt mere, men spar meget mere

Prisen for et mobilabonnement med tjenester som Netflix, HBO og Cmore er noget højere, end hvad man normalt betaler for et rent mobilabonnement.

Samlet set vil man dog højst sandsynlig betale mindre for et mobilabonnement med for eksempel HBO inkluderet, end hvis man har et rent mobilabonnement kun med tale, sms/mms og data og så selv abonnerer på HBO ved siden af.

Se også: De billigste mobilabonnementer lige nu

 

Det betaler du for de forskellige streaming-tjenester til tv-serier, videoer og film:

 • Netflix: Fra 79 kroner /md
 • HBO: 79 kroner /md
 • TV2 Play: 59 kroner /md
 • Cmore: 99 kroner /md
 • Minbio: 45 kroner /

 

Se med her og tjek, om du kan spare penge på at skifte til et mobilabonnement med tv-serier, videoer og film inkluderet. Husk samtidig på, at flere af denne type mobilabonnementer også kommer med andre fordele, der kan spare dig for penge.

Vi guider her under til mobilabonnementer med tjenester inkluderet og med fokus på tv-serier, videoer og film.

Mobilabonnement med tv-serier, video og film

 

Telmore Play

 • Fri tale, 12 GB Data & Fri SMS/mms + 13 forskellige tjenester
 • Pris: 249 kroner /md.

Kommentarer til fordele: Med Telmore Play får ud HBO Nordic, TV2 Play, Cmore og Minbio – alle sammen med tv-serier, videoer og film – også til børn. Derudover får man musiktjeneste, e- og lydbøger samt 5 gratis magasiner og gratis adgang til EB.dk og Politiken.dk. Streamer du og familien tv-serier og film, så er der mange penge at spare ved at vælge et abonnement som Telmore Play – streamer du også musik og lytter til e-bøger, så er der endnu flere penge at spare.

Telmore benytter TDC’ netværk og er baseret på 4G.

Se aktuelle tilbud og priser

Se også: Få komplet oversigt over alle Telmores mobilabonnementer

 

 

TDC

 • Fri tale, 3 GB data, fri sms/mms
 • Pris: 149 kroner/ md

Kommentar til fordele: Med abonnementet kan du vælge mellem 11 forskellige tjenester og fordele, heriblandt Cmore og Blockbuster. Du skifte mellem de 11 forskellige tjenester og fordele hver måned, blandt andet musik og roaming i udlandet. Ved køb af dette mobilabonnement kan du købe op til fire mere til familien for 119 kroner stykket.

TDC benytter eget netværk og er baseret på 4G.

Se aktuelle tilbud og priser

Se også: Få komplet oversigt over alle TDC’s mobilabonnementer

 

 

Telia

 • Fri tale, 10 GB Data & Fri SMS/mms + HBO Nordic gratis i 12 måneder
 • Pris: 199 kroner /md.

Kommentarer til fordele: Med abonnementet kan du frit vælge mellem HBO Nordic, Storytel, Telia TV eller RoamLike Home) og der er også fri roaming i Norden og Baltikum inkluderet.

Telia benytter eget netværk og er baseret på 4G.

Se aktuelle tilbud og priser

Se også: Få komplet oversigt over alle Telias mobilabonnementer

Mere til fortællingen

Der er sket en del siden vi bragte historien. Nicolas Fredriksen gik videre med sagen. 20/1/2016 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med artiklen om Teleguide: Her er de 20 billigste mobilabonnement lige nuKlik her for artiklen.. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..