Spar 75 % på mobilabonnement med fri tale og 40 GB EU-data

CBB frister med mobilabonnementer fra 29 kroner per måned, ekstra data samt dobbelt op på EU-data. Se mobilabonnementer på tilbud hos CBB.

Spar 75 % på mobilabonnement med fri tale og 40 GB EU-data

Er du på jagt efter et godt tilbud på et mobilabonnement med masser af data til både Danmark og Europa, er CBB et af de oplagte valg lige nu. Vi tager et kig på CBBs rabatter på mobilabonnementer, der starter ved kun 29 kroner per måned.

Se også: Tjek priser på alle mobilabonnementer

Få 40 GB data til brug i EU til kun 29 kroner

CBBs mobilabonnementer er nu blandt de billigste og bedste, når turen går til et land i Europa i sommerferien. Lige nu giver CBB nemlig dobbelt op på data i flere abonnementer, hvor man får helt op til 60 GB EU-data. Derudover er der også fri tale og masser af data i Danmark inkluderet.

Lad os tage et kig på CBBs mobilabonnementer, som der lige nu er billige introduktionspriser på:

  • Fri tale, 60 GB data og 40 GB EU-data: 29 kroner de første 2 måneder. Normalpris 119 kroner.
  • Fri tale, 100 GB data og 40 GB EU-data: 39 kroner de første 2 måneder. Normalpris 129 kroner.
  • Fri tale og data og 60 GB EU-data: 49 kroner de første 2 måneder. Normalpris 199 kroner.

Se tilbuddet til 29 kroner hos CBB

Man betaler ned til 29 kroner de første to måneder. Her skal man huske på, at der ingen binding er på disse abonnementer, så man kan skifte når introduktionsprisen udløber eller man kan vælge at forblive kunde hos CBB.

Tilbuddet på 2 måneder til 29 kroner gælder kun ved nyoprettelse af CBB abonnement. Dobbelt op på EU-data udløber 31. august.

Husk at tjekke mobildækningen

Det er skarpe priser CBB kommer på banen med, men inden du skifter til et nyt teleselskab, bør du tjekke mobildækningen.

Oister kører lige nu med et lignende mobilabonnement-tilbud med priser fra 29 kroner, og her kan mobildækningen være det afgørende i valget mellem disse to.

Du kan tjekke mobildækningen på teleselskabernes hjemmeside, men du kan også tjekke andres oplevelser med mobildækningen i det område du bor i her. Her indtaster du blot dit postnummer, hvorefter du får et overblik over mobildækningen fra alle teleselskaber.