KUP: Oister med fri tale, 50 GB og 36 GB EU-data fra 29 kroner

Oister gør klar til sommerferien med intropriser helt ned til 29 kroner for fri tale, 50 GB data og 36 GB EU-data. Se alle Oisters tilbud på mobilabonnementer.

KUP: Oister med fri tale, 50 GB og 36 GB EU-data fra 29 kroner

Oister er i dag klar med nye gode tilbud på deres mobilabonnementer, som i forvejen har skarpe priser sammenlignet med konkurrenterne. Nu koster de første to måneder ned til 29 kroner per måned. Vi tager her et kig på Oisters mobilabonnementer og de nye tilbud.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Billige introduktionspriser på mobilabonnementer

Ser sommerens aktiviteter dyre ud, er der nu en oplagt mulighed for at spare på mobilabonnementet. Oister viser nu deres sommertilbud frem, der bestemt er værd at overveje.

Lavpriselskabet Oister har en forvejen nogle af markedets laveste priser, og med introduktionpriser som disse, går man altså ikke galt i byen. Lad os tage et kig på de tre mobilabonnementer med rabatter fra Oister.

  • Fri tale, 50 GB data og 36 GB EU-data: 29 kroner per måned de første to måneder. Normalpris 99 kroner per måned.
  • Fri tale, 120 GB data og 30 GB EU-data: 39 kroner per måned de første to måneder. Normalpris 119 kroner per måned.
  • Fri tale og data og 50 GB EU-data: 59 kroner per måned de første to måneder. Normalpris 179 kroner per måned.

Se de aktuelle tilbud hos Oister

Klar til sommerferie – hjemme og ude

Ikke nok med at mobilabonnementerne fra Oister koster mellem 29 og 59 kroner de første to måneder, så kommer det også med masser af mobildata. Enten 50 eller 120 GB eller fri data, som er 2 TB hos Oister, er rigeligt til en aktiv sommer på mobilen med masser af streaming.

Og skal du ud af rejse, er der også ekstra meget EU-data med i abonnementerne, hvor man får hele 36 GB i det billigste. Så kan du surfe, streame og bruge mobilen i udlandet, som du bruger den hjemme.

Normalt er der 12, 15 og 22 GB EU-data med i de tre mobilabonnementer. Den ekstra EU-data i pakkerne ophører efter sommerferien, den 31. august.

Husk at tjekke mobildækning

Inden du kaster dig over ovenstående gode tilbud fra Oister, er det vigtigt at tjekke mobildækningen først. Du kan her tjekke om Oisters mobildækning er god i området hvor du bor.

Se også: Guides til mobilabonnementer