Sony Pulse 3D: Trådløst headset til PlayStation 5 falder i pris

Det bedste trådløse headset til PlayStation 5? Så er Sonys Pulse 3D et af de oplagte bud, og nu lige nu kan det købes til laveste pris nogensinde.

Sony Pulse 3D: Trådløst headset til PlayStation 5 falder i pris

Er du på jagt efter et trådløst headset til PlayStation 5, bør du bestemt overveje det officielle, der går under navnet Sony Pulse 3D. Sony Pulse 3D er et fremragende PS5-headset, der netop er blevet endnu billigere.

Se også: Test af høretelefoner

Laveste pris på Sony Pulse 3D

Da Sony lancerede det officielle PS5-headset var det med en vejledende pris på 900 kroner. Siden da er prisen gået både op og ned, men har nu ramt den laveste pris til dato.

I dag kan man få et Sony Pulse 3D til under 500 kroner, hvilket svarer til en besparelse på 400 kroner. Langt de fleste butikker oplyser dog en laveste pris på omkring 650 kroner, hvilket stadig er en lav pris i forhold til kvaliteten på dette headset.

Se aktuelle pris på Sony Pulse 3D her

Om Sony Pulse 3D og alternativer til det

Du behøver ikke bruge over 1.000 kroner på et fancy trådløst headset til PlayStation 5, hvis du gerne vil have god (og hurtig) lyd. Sonys eget, Pulse 3D, tilbyder imponernende god lyd i 3D og har funktioner, der er unikke på PlayStation 5. Sony Pulse 3D understøtter officielt Tempest 3D AudioTech-teknologien, der blev introduceret i den nyeste spillekonsol, der giver en forbedret surroundeffekt og gør det nemmere at retningsbestemme lyde.

Sony Pulse 3D byder på støjreduktionsteknologi, krystalklar stemmeoptagelse, gode betjeningsknapper og op til 12 timers batteritid. Der er også mulighed for at tilslutte et 3,5 mm jackstik i Sony Pulse 3D.

Er du fristet af Sony Pulse 3D, men også gerne vil se nogle alternative trådløse headsets til PS5? Så er vores personlige favoritter blandt andet Astro A50, Logitech G535 og Steelseries Arctis Nova 7.

Se laveste pris på Playstation 5