Smartwatch med eSIM abonnement hos Telia – se pris

Telias udvalg af smartwatch de sælger og som de understøtter med eSIM er begrænset til Apple Watch. Se udvalg, pris og hvordan du kommer i gang.

Smartwatch med eSIM abonnement hos Telia – se pris

Telia har kun Apple Watch i sortiment, når det gælder smartwatch, så de er ingen ure til Android-brugere – der er dog en del modeller at vælge mellem for iPhone-brugerne. Guide til smartwatch med eSIM hos Telia.

Går du rundt med en Android-mobil og godt kunne tænke dig et eSIM-opkoblet ur, så er der desværre ikke noget at komme efter hos Telia. De tilbyder nemlig kun Apple Watch. Du kan ikke købe et smartwatch til din Android-mobil hos Telia og du kan heller ikke komme med dit eget smartwatch med eSIM og tegne eSIM-abonnement hos Telia. De enkelte teleselskaber skal nemlig selv sælge de enkelte ure, hvis de skal kunne understøttes med eSIM.

Her under guider vi til smartwatch med eSIM hos Telia med udvalg, priser og vi forklarer også, hvordan du kommer i gang. Telia kalder i øvrigt også Nummerdeling.

Smartwatch med eSIM hos Telia – udvalg og pris

Herunder er den komplette liste over smartwatch med eSIM og som man kan købe eSIM-abonnement til hos Telia:

  • Apple Watch 6
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch 5
  • Apple Watch 3

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Telia

Hvordan får man eSIM til et Apple Watch hos Telia?

Hvis du køber et Apple Watch med eSIM hos Telia eller kommer med dit eget Watch med eSIM, så kan du tegne eSIM-abonnement hos Telia. Dog skal du også have et mobilabonnement hos Telia samt en iPhone.

Vær opmærksom på, at Telia ikke selv sælger Apple Watch 4. Har du derfor det i forvejen, så kan du ikke koble et eSIM-abonnement til det via Telia.

Se også: Bedste tilbud på Apple Watch

Hvad er prisen på eSIM abonnement hos Telia?

Telia tager har en pris på 29 kroner om måneden for et eSIM-abonnement. Du kan tilkøbe eSIM-abonnement  Nummerdeling hos Telia til alle selskabets abonnementer. Nummerdelingsabonnementet og mobilabonnementet deler den taletid og data, der er inkluderet i mobilabonnementet.

Se også: Smartwatch med eSIM

 

Efterfølgende om sagen

Redaktionens interesse for emnet fortsatte. Steen Jørgensen kørte videre med bolden. 19/11/2020 vinklede vi sagen videre med sagen Smartwatch med eSIM abonnement hos Telenor – se pris – Læs den her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.