Smartwatch med eSIM abonnement hos Telenor – se pris

Telenor har både Apple Watch og Galaxy Watch med eSIM - se hele udvalget af smartwatch med eSIM hos Telenor samt pris på eSIM / smartnummer.

Smartwatch med eSIM abonnement hos Telenor – se pris

Telenor har et lidt bredere udvalg af smartwatch med eSIM end for eksempel YouSee, men fokus er primært på Apple Watch. Guide til smartwatch med eSIM hos Telenor.

Telenor udvidede for knap to år siden der udvalg af produkter til også at omfavne smartwatch med eSIM abonnement. Det var dog kun Apple Watch, der kom i sortiment, men med tiden har de udvidet udvalget til også at dække smarte ure fra Samsung og Huawei. Telenor kalder i øvrigt også eSIM abonnement for Smartnummer.

Her under guider vi til smartwatch med eSIM hos Telenor med udvalg, priser og hvordan du kommer i gang.

Smartwatch med eSIM hos Telenor – udvalg og pris

Telenor har størst fokus på Apple Watch i deres sortiment af smartwatch generelt og eSIM især. De har dog også Samsung Galaxy Watch 3 til salg med eSIM.

Herunder er den komplette liste over smartwatch med eSIM abonnement hos Telenor:

  • Apple Watch 6
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch 5
  • Apple Watch 4
  • Apple Watch 3
  • Samsung Galaxy Watch 3

Telenor sælger også Samsung Galaxy Watch, Huawei Watch GT2 og GT2e men uden eSIM abonnement.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Telenor

Hvordan får man eSIM til et Apple Watch hos Telenor?

For at oprette et eSIM abonnement, eller Smartnummer som det også kaldes hos Telenor, skal du have et mobilabonnement hos Telenor i forvejen. Derudover skal du have en iPhone, hvis du vil have en iPhone og en Samsung-telefon, hvis du vil have et Galaxy Watch 3.

Du kan enten købe det ønskede smartur hos Telenor eller købe uret andet sted. Du skal dog vælge et ur, som Telenor også selv sælger og dermed understøtter med eSIM. Kommer du med et smartwatch, der ikke også sælges af Telenor, kan du ikke koble et eSIM-abonnement til det. Hverken hos Telenor eller hos de andre teleselskaber.

Se også: Priser på Apple Watch

Hvad er prisen på eSIM abonnement hos Telenor?

Telenor har en pris på 40 kroner om måneden for et eSIM-abonnement / smartnummer. Du kan tilkøbe et eSIM-abonnement hos Telenor til hvilket som helst abonnement hos Telenor. Dit smartnummer og mobilabonnement deler taletid og data, der er inkluderet i mobilabonnementet.

Du kan læse mere om smartwatch hos Telenor her.

Se også: Købeguide til smartwatch med eSIM

 

Redaktionen har mere til sagen

Næste kronologiske historie om temaet finder du her. Steen Jørgensen fulgte op på historien. 18/11/2020 blev sagen bragt videre med historien om Smartwatch med eSIM abonnement hos YouSee – Den videre historie kan du læse her. Tjek de seneste nyheder om emnet her.