Smartwatch med eSIM abonnement hos YouSee

YouSee sælger smartwatch med eSIM / Smart Wear abonnement - se udvalget af ure og hvordan du får eSIM hos YoouSee.

Smartwatch med eSIM abonnement hos YouSee

Har du fået mod på det med smartwatch med eSIM til fri bevægelighed uden en smartphone inden for rækkevidde, så tilbyder flere teleselskaber muligheden for at koble et eSIM til uret, blandt andet YouSee. Smartwatch med eSIM hos YouSee.

YouSee var lidt længe om at komme med på smartwatch-vognen og også eSIM-vognen. Nu er de dog godt med og inkluderer faktisk eSIM i et par af deres abonnementer uden ekstra betaling som det er tilfældet hos de andre teleselskaber.

Smartwatch hos YouSee – med eSIM

I modsætning til Teleselskabet 3, der tilbyder en lang række af ældre Apple Watch med eSIM, så tilbyder YouSee kun selv salg af Watch Series 6 og Watch Series SE. Udvalget af smartwatch er altså begrænset hos YouSee. Hvis du har et ældre Apple Watch kan du dog sagtens knytte et abonnement med eSIM hos YouSee til uret – så længe du har et YouSee-mobilabonnement og en iPhone.

Selskabet sælger heller ikke Galaxy Watch ure og de understøtter heller ikke Samsungs ure med eSIM endnu.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos YouSee

Hvordan får man eSIM til et Apple Watch hos YouSee?

For at kunne få eSIM til dit Apple Watch som YouSee-kunde kan du vælge et af de to abonnementer hos YouSee, der inkluderer eSIM – et såkaldt Smart Wear-abonnement, som YouSee kalder det. Det får du i selskabets to dyreste abonnementer til 249 eller 299 kroner. Derudover kan du tilkøbe et Smart Wear-abonnement til de andre af selskabets billigere abonnementer for 30 kroner om måneden.

Derudover skal du så også have en iPhone. Det er nødvendigt at koble de to enheder sammen den allerførste gang du tænder uret, men herefter kan du så bruge urets opkoblede muligheder uden at have iPhone med dig. Telefonen skal dog være tændt og på nettet. Du kan ikke bare slukke telefonen – den skal være aktiv for at du kan besvare opkald, streame musik og lyd, gå på nettet og alt det, man nu ellers kan bruge sit smartwatch til.

Se også: Priser på Apple Watch

Hvad koster eSIM abonnement hos YouSee?

YouSee håndterer som sagt eSIM lidt anderledes end de andre teleselskaber. De inkluderer eSIM eller Smart Wear-abonnement i to af selskabets mobilabonnementer. Det er dog også muligt at tilkøbe det til de andre af selskabets abonnementer for 30 kroner om måneden.

Du kan læse mere om smartwatch hos YouSee her.

Se også: Købeguide til smartwatch med eSIM

 

Videre om temaet

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald holdt fast i sin interesse i tematikken. 10/9/2020 havde vi dette at sige med en artikel der tunede ind på Test af Samsung Galaxy Watch 3 – Det bedste smartwatch til Android – Læs her. De seneste nyhedsartikler om temaet “Apple Watch” finder du her..