smartwatch der ligner klassisk ur guide

Smartwatch der ligner rigtigt ur: Guide og priser

Vi du gerne have et smartwatch, men stiler samtidig efter et ur med klassisk look som i tiden inden den digitale tidsalder for alvor trådte i kraft, så er der faktisk flere gode muligheder at vælge mellem. Guide til smartwatch, der ligner klassiske ure.

Et smartwatch med design og look som den gang, bedstefar gik med ur – det er faktisk slet ikke så svært at finde sådan et. Der kan man være mange gode fordele ved et smartwatch og selvom de første noget aparte designet af slagsen hører fortiden til, så er det ikke alle, der bryder sig om det mere futuristiske look, nogle af dem har.

Heldigvis findes der flere gode smartwatch med klassisk urdesign, der ligner et ur, som ens bedstefar eller far gik med, da han var ung. Guide til 5 smartwatch med klassisk urdesign.

Se også: Bedste priser på smartwatch

 

Smartwatch der ligner klassiske ure

Samsung Gear S3 Classic
Har klassisk urdesign i metal og rem i læder. Uret er vandtæt, har GPS, batteriet rækker til 4 dage og er der mange muligheder for at tracke til fitness og sundhed.

Pris på Samsung Gear S3 Classic: Fra cirka 2.500 kroner.

Sammenlign priser på Samsung Gear S3 Classic.

 

Huawei Watch 2 Classic
Huawei Watch 2 er et flot smartwatch i metal og læder. Skærmen er god, der er mange muligheder til tracking når man løber og går. Der er dog ikke indbygget GPS og det er ikke vandtæt.

Pris på Huawei Watch 2 Classic:Fra cirka 3.800 kroner.

Sammenlign priser på Huawei Watch 2 Classic.

Asus ZenWatch 3
Asus ZenWatch 3 har klassisk og tidsløst design. Kører med Android Wear og har 4 GB hukommelse. God skærm, kan tracke distance, kalorier forbrændt, aktivitet og trin taget. Batteriet rækker til knap to dages brug på en fuld opladning.

Pris på Asus ZenWatch 3: Fra cirka 1.900 kroner.

Sammenlign priser på Asus ZenWatch 3.

 

Fossil Q Marshall
Klassisk design med god stor skærm, vandafvisende design der kan klare et regnskyl og det er koblet fint op til mobiltelefoner. Det har ingen pulsmåler, men kan registrere antal skridt samt andre lavpraktiske sundheds-ting. Og det kan naturligvis også vise klokkeslet!

Pris på Fossil Q Marshall: Fra cirka 2.100 kroner.

Sammenlign priser på Fossil Q Marshall.

 

Garmin vívomove Classic
Garmin vívomove Classic har klassisk urdesign, men ikke helt på samme måde som de andre herover – det er mere klassisk i den forstand, at det ligner et traditionelt ur, som man kan købe i butikker som Bilka og Føtex. Det kan måle distance, forbrændte kalorier og andre fitness- og sundhedsrelaterede sager. Batteritid på op til 12 måneder.

Pris på Garmin vívomove Classic: Fra cirka 1.900 kroner.

Sammenlign priser på Garmin vívomove Classic.

Se også: Find de billigste smartwatch

 

Smartwatch der ligner klassisk ur, juni 2018

Guiden til smartwatch, der ligner klassiske ure, er fra juni 2018. I guiden finder vi ure fra Samsung, Huawei, Asus, Fossil og Garmin. Det billigste smartwatch i guiden koster cirka 1.900 kroner, mens det dyreste koster 3.800 kroner. Det giver en prisforskel på 1.900 kroner på det dyreste og billigste ur.

Priserne er fundet på pricepusher.dk, hvor der kun er listet produkter fra webshops, der er e-mærke certificerede og som er manuelt godkendt af pricepusher.dk som et sikkert sted at handle online.

Se også: Prissammenligninger på smartwatch

 

Skriv et svar