smartwatch klassisk classic design

Smartwatch med klassisk look og design: Guide og priser

Mange smartwatch ligner noget fra en sci fi-film og det er ikke alle, der ønsker at gå rundt med sådan en sag om håndleddet, men heldigvis findes der også mange smartwatch med meget klassisk ur-look og -design. Guide til 5 gode smartwatch, der ligner et klassisk tidsløst ur.

Det begynder så småt at komme momentum for smartwatch-salget – i hvert fald melder store globale analysebureauer om, at smartwatch-salget er stigende og at det forventes at blive ved med at stige de kommende år. Der kommer smartwatch ud på markedet i mange afskygninger rent designmæssigt, men mange foretrækker et klassisk tidsløst design og ikke et ur, der ligner noget fra Star Trek.

Vi guider herunder til fem gode smartwatch med tidsløst og klassisk design.

Se også: Bedste priser på smartwatch

 

Smartwatch med klassisk tidsløst design

 

Samsung Gear S3 Classic
Har et meget klassisk urdesign, der bringer minderne tilbage til de gode gamle dage. Flot design i metal og rem i læder. Uret er vandtæt, har GPS, batteriet rækker til 4 dage og er der mange muligheder for at tracke til fitness og sundhed.

Pris på Samsung Gear S3 Classic fra cirka 2.800 kroner. Sammenlign priser på Samsung Gear S3 Classic.

 

Fossil Q Marshall
Klassisk design, ligner et ur ens far gik med i 80′erne. Skærmen er dejlig stor, uret er vandafvisende og kan klare et regnskyl og det er koblet fint op til mobiltelefoner. Det har ingen pulsmåler men kan registrere antal skridt for eksempel.

Pris på Fossil Q Marshall fra cirka 2.100 kroner. Sammenlign priser på Fossil Q Marshall.

 

Huawei Watch 2 Classic
Huawei Watch 2 er et af de bedste smartwatch på markedet og i hvert fald et af de flotteste med sit maskuline og klassiske design i metal og læder. Skærmen er god, der er mange muligheder til tracking når man løber og går. Der er dog ikke indbygget GPS og det er ikke vandtæt.

Pris på Huawei Watch 2 Classic fra cirka 3.100 kroner. Sammenlign priser på Huawei Watch 2 Classic.

 

Asus ZenWatch 3
Asus ZenWatch 3 har også et meget klassisk og tidsløst design. Kører med Android Wear og har 4 GB hukommelse. God skærm, kan tracke distance, kalorier forbrændt, aktivitet og trin taget. Batteriet rækker til knap to dages brug på en fuld opladning.

Pris på Asus ZenWatch 3 fra cirka 2.000 kroner. Sammenlign priser på Asus ZenWatch 3.

 

Garmin vívomove Classic
Garmin vívomove Classic ligner egentlig lidt et billigt ur fra Bilka, men ligner i hvert fald et klassisk standardur fra år tilbage. Egentlig er der mere tale om en fitnesstracker end et egentligt smartwatch. Det kan måle distance, forbrændte kalorier og andre fitness- og sundhedsrelaterede sager. Batteritid på op til 12 måneder.

Pris på Garmin vívomove Classic fra cirka 1.900 kroner. Sammenlign priser på Garmin vívomove Classic.

 

Fordele og ulemper ved smartwatch

De fleste smartwatch af den type, der er i guiden herover, har en primær svaghed, nemlig batteritiden. De fleste har batteritid til maksimalt 3-4 dage og det kan være irriterende i længden, hvis man ikke sørger for at få uret opladt. En smartwatch uden batteri kan ikke bruges til noget.

Der er dog et enkelt smartwatch i guiden med lang batteritid, men spørgsmålet er så, om det har klassisk og tidsløst nok design til din smag…

Men ellers er der flere fordele end ulemper ved et smartwatch, blandt andet til at tracke hvor meget man bevæger sig, man kan koble uret til en mobil og få notifikationer direkte på uret, man kan lægge musik på uret og slippe for at tage mobilen med på løbeturen og så videre.

Se også: Find de billigste smartwatch

 

Smartwatch med klassisk tidsløst design, marts 2018

Guiden til smartwatch med klassisk, tidsløst design er fra marts 2018. I guiden finder vi ure fra Samsung, Huawei, Asus, Fossil og Garmin. Det billigste smartwatch i guiden koster cirka 1.800 kroner, mens det dyreste koster 2.800 kroner. Det giver en prisforskel på 1.000 kroner på det dyreste og billigste ur.

Priserne er fundet på pricepusher.dk, hvor der kun er listet produkter fra webshops, der er e-mærke certificerede og som er manuelt godkendt af pricepusher.dk som et sikkert sted at handle online.

Se også: Prissammenligninger på smartwatch