Skriv dig op til Nothing Phone (1)

Skriv dig op på interesseliste for Nothing Phone (1) hos CBB, så du er først til at få besked, når du kan forudbestille telefonen.

Skriv dig op til Nothing Phone (1)

I Danmark kan den nye hypede telefon Nothing Phone (1) kun købes hos CBB Mobil og Telenor – i hvert fald når det gælder teleselskaber. Telefonen lanceres den 12. juli, hvor der også åbnes op for forudbestillingerne.

Interesseliste og konkurrence

Fra og med i dag er det dog muligt at skrive sig op på en interesseliste hos CBB. Ved at skrive sig op til denne interesseliste får du besked, så snart CBB åbner for forudbestilling.

Når du skriver dig op, deltager du samtidig i lodtrækningen om telefonen Nothing Phone, så du kan få den helt gratis. Værdien af telefonen er ikke oplyst endnu, men rygterne siger, at den får en pris på mellem 400-450 dollars. Det svarer til en pris på mellem 2.800 og 3.200 kroner direkte omregnet.

Konkurrencen slutter 11. juli, og vinderen får direkte besked 12. juli. Se, hvordan du skriver dig op til interesselisten hos CBB.

Nothing Phone (1) – rygter om specifikationer

Nothing Phone (1) har Carl Pei bag sig, der blevet verdenskendt inden for tech, da han satte OnePlus i søen for efterhånden mange år siden.

For et par år siden gik han solo og stiftede nyt selskab, Nothing, og med Phone (1) viser han, at han stadig kan skabe røre i andedammen. Selskabets telefon er ekstremt hypet på grund af anderledes design med for eksempel gennemsigtig bagside og lysende linjer.

Selve telefonen mener at være en god midend-model. Herunder kan du se nogle af de rygter, der er dukket op.

  • OLED-skærm på 6,55 tommer med en opløsning i fuld HD og 120 Hz refresh rate
  • Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1-chip
  • 45W lynopladning.
  • Android 12 med Nothing OS-brugerflade og tre store Android OS-opdateringer og fire års Android-sikkerhedsopdateringer

Du kan sammenligne priser på Nothing Phone (1) på mobilpriser.dk, så snart priserne er klar hos CBB og Telenor.

Se også: Sammenlign priser på telefoner