Skift til Call me og få et gavekort på 500 kroner

Lige nu lokker Call me nye kunder, som flytter deres telefonnummer til teleselskabet, med et gavekort på 500 kroner. Se hvordan du får gør brug af tilbuddet.

Skift til Call me og få et gavekort på 500 kroner

Teleselskaber bruger mange forskellige kneb til at forsøge at lokke danskerne fra konkurrerende teleselskaber og over til dem selv. Nogle frister med halv pris i tre måneder, andre skruer op for mængden af data i en begrænset periode, og så er der senest de teleselskaber, som udsteder gavekort til dem, der vælger at flytte deres telefonnummer til teleselskabet.

Sidstnævnte trick har TDC’s lavprisselskab eesy benyttet sig af i længere tid, og nu gør Telias lavprisselskab, Call me, dem kunsten efter. Teleselskabet har nemlig igangsat en ny kampagne, der giver nye kunder, som skifter over til teleselskabet, et gavekort på 500 kroner.

På Facebook markedsfører Call me lige nu et attraktivt abonnement, som ikke markedsføres på hjemmesiden. Her får man fri tale og 40 GB (10 GB i EU) data for 99 kroner per måned – og oven i det altså et gavekort på 500 kroner, men kun hvis man flytter sit telefonnummer fra et andet teleselskab og over til Call me. Det gælder med andre ord ikke ved oprettelse af et nyt mobilnummer. Tilbuddet gælder så længe laver haves (200 gavekort) eller til og med 20. juni 2022.

Du kan finde kampagnen på Call me’s hjemmeside her.

Se aktuelle priser og tilbud hos Call me

Alternativer til Call me

Hvis det ikke skal være Call me, hvilke andre gode abonnementer i samme prisleje findes der? Vi giver herunder tre gode bud på abonnementer i samme prisleje:

eesy

eesy er TDC’s lavprisselskab, som derfor også bruger TDC NET. Her kan man blandt andet vælge følgende abonnement:

 • Fri tale og 30 GB data (15 GB i EU)
  Pris per måned: 109 kroner
  54 kroner per måned de første tre måneder

Se aktuelle priser og tilbud hos eesy

dukaTALE

dukaTALE er et lavprisselskab, som bruger Telias mobilnet. Her kan du blandt andet vælge følgende abonnement:

 • Fri tale i og til hele EU, Norge, Færøerne og Island og 35 GB data (dertil 35 GB i EU)
  Pris per måned: 119 kroner
  59 kroner per måned frem til 30. september 2022

Se aktuelle priser og tilbud hos dukaTALE

Greentel

Greentel er et lavprisselskab, som bruger Telias mobilnet. Teleselskabet har et stort udvalg af abonnementer, herunder følgende:

 • Fri tale og 40 GB data (heraf 9 GB i EU)
  Pris per måned: 99 kroner

Se aktuelle priser og tilbud hos Greentel