Samsung Galaxy S20 klar i butikkerne – her er priserne

Fra og med nu kan Samsungs nye flagskibbserie, Galaxy S20, købes i de danske butikker. Vi giver her et overblik over priserne.

Samsung Galaxy S20 klar i butikkerne – her er priserne

Samsungs nye topserie kommer med alt hvad hjertet kunne begære. Det helt store trækplaster er kameraet, hvor Samsung i dén grad sigter efter af sætte standarden på markedet. Derudover kommer alle telefoner i serien med eSIM-kompatibilitet og 5G, så de er de er helt klar til fremtidens netværk. Find bedste pris på Samsung Galaxy S20 telefonerne.

Se også: Spar penge på Samsung Galaxy S10 Plus

Kamerafunktioner i Galaxy S20, beskrevet af Samsung:

  • Større billedsensor for flere detaljer og bedre billeder i mørke: Galaxy S20 og S20+ har et 64MP kamera, mens S20 Ultra har 108MP, hvilket giver højere opløsning. Den større billedsensor giver desuden en højere billedkvalitet under selv dårlige lysforhold. Galaxy S20 Ultra har tilmed den innovative teknologi nona-binning, der kombinerer ni pixels til at fange næsten tre gange så meget lys som Galaxy S10.
  • Zoom op til 100x: S20-serien anvender AI-drevet digital zoom med teknikken Space Zoom. Galaxy S20 og S20+ kan zoome op til 30x og S20 Ultra op til 100x.
  • Fang det perfekte øjeblik hver gang: Kameraet i S20-serien får hjælp af AI-teknologi og kan tage fotos med alle linser på samme tid for at skabe en samling billeder fra det samme tryk på udløseren – såsom Live Focus, beskåret, ultravidvinkel, med mere.
  • Stadig 8K-video samt video i selv de mest ustabile miljøer: Galaxy S20 muliggør videooptagelse i ægte 8K. Og med funktionen Super Steady 2.0, som indebærer anti-rolling-stabilisering og AI-drevet bevægelsesanalyse, giver selv de mest ustabile videoer følelsen af at være blevet filmet med professionelt kameraudstyr.

Der er med andre ord lagt op til, at du virkeligt kan slippe din indre fotograf løs.

Priser på Samsung galaxy S20

Udover det nye kamera, og nyeste opkoblingsmuligheder, kommer Samsung Galaxy S20-serien selvfølgelig også med seneste hardware og brugerflade, som sikrer den bedst mulige ydeevne. Alle de opgraderinger har naturligvis en pris, som starter ved 6.999 kroner for den billigste model i serien, og går helt op til 10.499 for den dyreste. Herunder har du det fulde overblik over priser og farver på Galaxy S20-serien.

  • Galaxy S20 (4G): 6.999 DKK i farverne Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink
  • Galaxy S20 (5G Ready): 7.799 DKK i farverne Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink
  • Galaxy S20+ (5G Ready): 8.499 DKK i farverne Cosmic Grey, Cosmic Blac
  • Galaxy S20 Ultra (5G Ready): 10.499 DKK i farverne Cosmic Grey, Cosmic Black

De listede priser er vejledende, og Samsung Galaxy S20 serien kan findes med mobilrabat hos flere teleselskaber, hvis man samtidigt tegner et abonnement. Find bedste pris på Samsung Galaxy S20.

Sammenlign priser på Samsung-telefoner

Det videre forløb i sagen

Den seneste udvikling finder du her. Robin Dixen Eggert kunne ikke lade være. 3/3/2020 fik historien nyt liv med en artikel der stillede skarpt på Spar penge på Samsung Galaxy S10 PlusKlik her for den efterfølgende artikel.. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..