Spar penge på Samsung Galaxy S10 Plus

Med lanceringen af Samsung Galaxy S20-serien, begynder priserne på Galaxy S10 at styrtdykke. Find bedste pris på Galaxy S10+.

Spar penge på Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung har, som det første af de store selskaber, lanceret årets første flagskibsserie – Samsung Galaxy S20. Med lanceringen følger et naturligt prisfald i sidste års topmodel, Samsung Galaxy S10. Faktisk er der lige nu rigtigt mange penge at spare på en mobiltelefon, som tog anmeldere med storm, og scorede noget nær topkarakter over hele linjen. Bare fordi der er gået et år, og Samsung nu har lanceret en nyere model, er Galaxy 10-serien bestemt ikke forældet – Det er stadig en af markedets absolut bedste serier.

 

Derfor er Samsung Galaxy S10+ stadig fremragende

Især den største, stærkeste og dyreste model i serien, Samsung Galaxy S10 Plus, holder fast i sin status som topmodel på trods af lanceringen af Galaxy S20. Man får stadigvæk et en fremragende telefon i et sublimt design og byggekvalitet, lynhurtig brugerflade, flot skærm og fantastisk kamera.

Den største ændring i Samsung Galaxy S10 Plus, i forhold til sidste år? – det er ganske enkelt prisen. For med en ny topmodel falder priserne på den tidligere, og der er således op mod 3.000 kroner at spare på Samsung Galaxy S10 Plus i forhold til prisen ved lanceringen, som dengang lød på 7.999 kroner for den “mindste” model med 128 GB intern hukommelse. Herunder har vi samlet de bedste priser på Samsung Galaxy S10 Plus med og uden abonnement.

Se også: De bedste Samsung Galaxy telefoner

Bedste priser på Samsung Galaxy S10 Plus med abonnement

#1 Telmore
Fri tale + 60 GB Data
Telefonens pris: 4.320,-
Abonnement pr. måned: 299,-
Mindstepris i bindingsperioden: 6.114,-
Bonus: Telmore Play & Viaplay

Se tilbuddet hos Telmore

 

#2 Telia
Fri tale + Fri Data
Telefonens pris: 4.743,-
Abonnement pr. måned: 249,-
Mindstepris i bindingsperioden: 6.395,-
Bonus: Ingen

Ingen aftale om trafik

 

#3 Teleselskabet 3
Fri tale + 10 GB Data
Telefonens pris: 5.520,-
Abonnement pr. måned: 140,-
Mindstepris i bindingsperioden: 6.460,-
Bonus: Ingen

Se tilbuddet hos 3

 

#4 YouSee
Fri tale + 50 GB Data
Telefonens pris: 6.100,-
Abonnement pr. måned: 199,-
Mindstepris i bindingsperioden: 7.294,-
Bonus: YouSee Musik

Se tilbuddet hos YouSee

 

#5 Call Me
Fri tale + 10 GB Data
Telefonens pris: 7.320,-
Abonnement pr. måned: 99,-
Mindstepris i bindingsperioden: 7.477,75,-
Bonus: Ingen

Ingen aftale om trafik

Se også: Spar penge på din smartphone

Bedste pris uden abonnement

Den billigste pris på Samsung Galaxy S10+ uden abonnement finder vi hos Elgiganten. Elgiganten forhandler i skrivende stund telefonen til 6.799 kroner, hvilket umiddelbart ser ud til at være den bedste pris på det danske marked, når man køber den uden abonnement.

Alternativet er at købe Samsung Galaxy S10 Plus som demovare eller brugt, hos eksempelvis Bluecity eller Goblue, hvor man stadigvæk får 14 dages returret og 24 måneders reklamation.

Spar penge på Samsung Galaxy S10 Plus

På listen over de bedste priser på Samsung Galaxy S10 har vi taget de billigste priser fra 5 teleselskaber, som forhandler telefonen. Samtlige teleselskaber på listen tilbyder andre mobilpakker, som ændrer på den endelige pris. Du kan derfor med fordel gå ind og finde et abonnement, der passer bedre til dit forbrug, hvis du skulle have behov for det.

Husk også, at priserne på telefoner med abonnement nærmest er dagspriser, hvilket betyder, at de kan ændre sig fra dag til dag. Vær derfor opmærksom på prisen inden du bestiller. Samsung Galaxy S20 rammer butikkerne den 13. marts – her vil priserne på Galaxy S10-serien med sandsynlighed falde yderligere, så der kan være endnu flere penge at spar indenfor ganske kort tid.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner