Samsung Galaxy S20 FE – billigst med mobilabonnement

Er det på jagt efter en Samsung Galaxy S20 FE, så er det mest fornuftigt at købe den inklusiv et mobilabonnement. Her er de bedste priser på Samsung Galaxy S20 FE med og uden abonnement.

Samsung Galaxy S20 FE – billigst med mobilabonnement

Forudbestillinger af hvad der meget vel kunne blive årets bedste køb blandt mobiltelefoner er netop startet. Vi taler her om Samsung Galaxy S20 FE, som er nyeste topmodel fra den sydkoreanske elektronikgigant. Er du blevet fristet af denne nye model fra Samsung, så gør du klogest i at købe den inklusiv et mobilabonnement, hvor man allerede nu kan købe den til under dens vejledende pris. Se her hvor du kan købe Samsung Galaxy S20 FE billigst.

Galaxy S20 FE er Samsungs første bud på et flagskib, eller en topmodel, til en overkommelig pris. Her får man virkelig indmad fra øverste hylder til meget fornuftige penge. Med denne nye model på markedet, så er det svært at se hvorfor man skal bruge flere pengene på de dyrere modeller. Her får man lynhurtig processor, 5G, rigeligt med RAM og lagerplads (128 GB), som endda kan udvides med MicroSD-hukommelseskort. Batteriet er på flotte 4500 mAh og den kommer selvfølgelig med hurtig opladning. Kameraet er samtidig blandt de bedste på markedet, så heller ikke her går man på kompromis. Samsung Galaxy S20 FE er virkelig svær at komme uden om, hvis man overvejer en telefon i premium-mellemklassen.

Læs også: Nu holder din Samsung Galaxy-telefon endnu længere

Billigste pris på Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE kommer i to udgaver; en med 4G og en med 5G. Samsung Galaxy S20 FE med 4G (og Exynos 990-chipset) koster vejledende 5.299 kroner, mens 5G (og Snapdragon 865) koster vejledende 5.999 kroner. Men allerede inden den er landet i butikkerne, så kan Galaxy S20 FE findes billigere end dette.

Kigger man på priser på den nye telefon uden abonnement, så matcher de de vejledende. Her er der altså ikke noget at spare – og det er stadig en fair pris for en god mobiltelefon. Men kigger man derimod på Samsung Galaxy S20 FE inklusiv abonnement, så er der til gengæld penge at spare.

Samsung Galaxy S20 FE 5G pris

Hos Yousee kan man få Samsung Galaxy S20 FE 5G inklusiv fri tale og fri data med en stor mobilrabat, hvor prisen ender på 2.881 kroner for selve telefonen. Det samlede mindstepris, inklusiv mobilabonnement, ender på 4.675 kroner – 1.324 kroner under den vejledende pris på en Samsung Galaxy S20 FE. Et andet godt tilbud finder vi hos Telmore, som med abonnementet 20 timers tale og 40 GB data tager 4.950 kroner for Samsung Galaxy S20 FE 5G. Hos Telia og 3.dk er der også mobilrabat på Galaxy S20 FE 5G, som har den til henholdvis 6.034 kroner og 6.340 kroner, dog ikke helt så billigt som hos førnævnte.

Samsung Galaxy S20 FE 4G pris

Samsung Galaxy S20 FE fås også i en 4G-model, som hos enkelte teleselskaber også har en skarp pris. Billigst er Telia med mobilabonnementet One med fri data, hvor prisen ender på 5.315 kroner. Teleselskabet 3 tilbyder 4G-modellen med abonnementet fri tale og 25 GB data til 5.620 kroner. Til sidst er der Telenor med fri tale og fri data, som inklusiv abonnement tager 5.840 kroner for Galaxy S20 FE 4G.

Se også: Find de billigste priser på Samsung Galaxy S20 FE

Billigst pris på Samsung Galaxy S20 FE, oktober 2020

Allerede nu er der altså penge at spare på Samsung Galaxy S20 FE hvis man køber den inklusiv abonnement. Køber man den uden abonnement, så følger disse de vejledende pris fra producenten. MEN har du lidt tålmodighed og venter 3-4 måneder, så ser man Samsung-telefoner falde i pris. Det skulles slet ikke undre os, hvis de hurtigt faldt 1.000 kroner, og så er det altså en endnu bedre telefon til prisen. Hvordan du end køber den, så får du en god telefon.