Samsung Galaxy Note 10+: blandt de bedste og nu billigere

Selv efter knap et år på markedet, så er Samsung Galaxy Note 10+ stadig blandt de allerbedste telefoner. Lige nu er den et fremragende køb, for den er billigere end nogensinde.

Samsung Galaxy Note 10+: blandt de bedste og nu billigere

Der er kommet masser af fremragende mobiltelefoner den seneste tid. En enkelt som bliver ved med at dukke op, og om meget snart har et helt år på bagen, er Samsung Galaxy Note 10+. En mobiltelefon som blev lanceret i august sidste år, og som dengang fik en hamper vejledende pris hvor de færreste kunne være med. I dag er Samsung Galaxy Note 10+ er stadig en af de bedste telefoner på markedet og er nu billigere med et prisfald på tusinder af kroner.

Læs også: Derfor bør du gå efter sidste års topmodel

Design, skærm, kamera og ydelse i top

Samsung var vovede med designet på Galaxy Note 10+, som skiller sig ganske meget ud fra mængden. Den er kantet, har en skærm som går helt til kanten og i farven Aura Glow fanger den opmærksomheden fra forbipasserende. Den er ikke kun flot, men også utroligt godt bygget og med en IP68-certificering beskyttet med væske og støv.

Skærmen er stadig en af Samsungs bedste, som har vundet priser verden vover. Den store 6,8 tommer skærm har flotte farver, masser af lys og filtrere automatisk størstedelen af skadeligt blåviolet lys fra. Til at trække den pixelfyldte skærm finder man en kraftig hardware med masser af plads til apps, billeder og spil. Samsungs ottekernede Exynos 9825-chipset, 12 GB RAM, 256 GB lagerplads og et 4300 mAh batteri, som holder den kørende i lang tid. Ikke nok med det, så er her både trådløs opladning, plads til MicroSD-hukommelseskort, ansigtsoplåsning og stereohøjtalere.

Dertil har Samsung Galaxy Note 10+ en forrygende antennekvalitet med sar-værdi på 0,19 W/kg. En god mobilantenne har stor betydning for mobildækningen, og har samtidig en positiv effekt på telefonens ydelse og batteri.

Man kommer heller ikke uden om det fremragende kamera på Galaxy Note 10+, som er blandt de bedste kameramobiler på markedet. På telefonens bagside sidder fire kameraer af høj kvalitet, som giver alle de funktioner man har brug for.

Se også: Samsung Galaxy Note 10 Plus – Test & bedømmelse

Spar 3.500 kroner på Galaxy Note 10+

Det lyder vanvittigt, men man sparer faktisk hele 3.500 kroner på en Samsung Galaxy Note 10+ nu. Da Samsung Galaxy Note 10+ blev lanceret kostede den 8.499 kroner, og nu er den billigere end nogensinde før. Hos de billigste butikker koster Samsung Galaxy Note 10+ nu lige over 5.000 kroner.

Lige nu er Samsung Galaxy Note 10+ altså et af de bedste bud på en flagskibsmobil, som sagtens kan matche de nyeste på markedet, men kan købes til langt billigere penge. Men der er selvfølgelig alternativer.

Alternativer til Samsung Galaxy Note 10+

Se også: Sammenlign priser og bedømmelse af telefoner

Fortsættelse:

Interessen for emnet tog ikke slut. Robin Dixen Eggert fortsatte fortællingen. 16/3/2020 kom den efterfølgende historie med sagen Samsung Galaxy S20 klar i butikkerne – her er priserneKlik her og læs videre.. Seneste nyheder om Samsung Galaxy ser du her..