Så billigt er et mobilabonnement med ubegrænset tale

Taler du meget i telefon, så er prisen på fri tale i mobilabonnementer lige nu på sit laveste. Se hvor billigt et mobilabonnement med ubegrænset tale er lige nu.

Så billigt er et mobilabonnement med ubegrænset tale

I dag kan mobiltelefonerne bruges til rigtig mange ting, men de kan heldigvis også stadig bruges til telefonopkald. Er du en af dem, der taler meget i telefon, så er der lige nu utroligt skarpe priser på mobilabonnementer med fri tale. Her kan du se, hvor billigt du lige nu kan få et mobilabonnement med ubegrænset tale.

Engang skulle vi betale en horribel høj minutpris for telefonsamtaler på mobilen. Siden da er der kommet mobilpakker med inkluderet tale og data, hvor priserne pludselig blev meget mere spiselige. Og med en stor konkurrence blandt teleselskaberne i Danmark, så er både data og taletid i mobilabonnementer lige nu på sit laveste. Og specielt mobilabonnementer med fri tale er virkelig billige lige nu. Og det kommer på et passende tidspunkt, hvor vi danskere igen er begyndt at tale meget i telefon. COVID-19 har nemlig betydet, at flere har grebet knoglen og ringet til familie og venner. Så meget at de mobile taleminutter steg med næsten 1,2 milliarder minutter i 1. halvår 2020, hvilket er den største årlige stigning, der er registreret siden mobiltelefoni blev introduceret i Danmark.

Til dig, der taler rigtig meget i telefon, så er et mobilabonnement med ubegrænset tale lige nu virkelig billigt. Herunder har vi fundet de fem billigste frem.

Se også: Se priser og tilbud på mobilabonnementer

Mobilabonnementer med ubegrænset tale

#1 Oister
Fri tale og sms/mms og 10 GB data
Netværk: 3
Pris: 79 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 Oister
Fri tale og sms/mms og 20 GB data
Netværk: 3
Pris: 89 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Oister

#3 CBB
Fri tale og sms/mms og 15 GB data
Netværk: Telenor/Telia
Pris: 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos CBB

#4 dukaTale
Fri tale og sms/mms og 10 GB data
Netværk: Telenor/Telia
Pris: 99 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos dukaTale

#5 CBB
Fri tale og sms/mms og 50 GB data
Netværk: Telenor/Telia
Pris: 119 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos CBB

Billigt mobilabonnement med ubegrænset tale, maj 2021

Et mobilabonnement med ubegrænset fri tale kan altså koste helt ned til 79 kroner om måneden. Inden du haster ud og bestiller et af ovenstående billige abonnementer, så husk at undersøge dit behov først. Har du virkelig brug for ubegrænset tale, har du brug for mere data, skal du have billige tjenester med? Så start med at tjekke dit nuværende forbrug og finde et passende abonnement derfra. Det er dog svært at finde et mobilabonnement billigere end de 79 kroner hos Oister, som har et stort indhold af taletid. Til gengæld kan 10 GB data vise sig at være i underkanten.

Se også: Guides til billige mobilabonnementer