Bedste tilbud på mobilabonnement? Her er besparelsen størst

Trænger dit mobilabonnement til et eftersyn og prissammenligning, så er nu et godt tidspunkt. Det bedste tilbud på et mobilabonnement lige nu? Vi har fundet dem alle her.

Bedste tilbud på mobilabonnement? Her er besparelsen størst

Vi tager dagligt pulsen på markedet af mobilabonnement, så du kan få den bedste pris med mest muligt indhold. Og dermed er det blevet tid til at tage et kig på de bedste priser på mobilabonnementer, hvor der er nogle virkelig gode tilbud i mellem. Leder du efter et godt tilbud på et mobilabonnement, så er du landet det rette sted.

Der er stor konkurrence blandt de danske teleselskaber, so hele tiden prøver at overgå hinanden med bedre tilbud på mobilabonnementer. Og det bedste er at forbrugerne vinder stort på udbydernes dyst, med ekstremt skarpe priser og tilbud på mobilabonnementer. I lang tid har vi set teleselskaberne presse mere og mere data ind i abonnementer til under hundrede kroner, hvilket fortæller os to ting. Forbrugerne vil have masser af mobildata og mobilabonnementerne under 100 kroner er de mest populære. Men pas på med at springe ud i et nyt abonnement, uden du først undersøger dit behov.

Se også: Find det billigste og bedste mobilabonnement til dig

Hvad skal der være i dit mobilabonnement?

Inden du bliver fristet af et nyt mobilabonnement er det vigtigt, at du undersøger dit nuværende forbrug. Gør du ikke det, så kan du ende med at stå i to irriterende situationer.

Du kan få købt et mobilabonnement som ikke indeholder nok data eller taletid, hvor du for hurtigt får brugt det inkluderede. Og det kan blive en dyr fornøjelse af tilkøbe mere.

Eller du kan købe en abonnement, som har for meget taletid eller mobildata. Det betyder dermed, at du ikke have nøjes med et billigere abonnement og dermed sikkert sparet nogle penge. Log ind hos din nuværende udbyder og tjek dit forbrug det sidste halve år, hvor du hurtigt kan få et godt overblik. Så er du klar til at finde et nyt passende mobilbonnement.

Mobilabonnement på tilbud – her er de største besparelser

#1 Eesy: Hos teleselskabet Eesy giver de den første måned gratis, hvis man bestiller inden den 2. juni 2021. Her kan man fx få et abonnement med fri tale, 40 GB data og 10 GB roaming til 119 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Eesy

#2 Telia: Hos Telia er der et virkelig godt tilbud til familien. Køber man deres mobilabonnement med fri tale og fri data til 249 kroner per måned, så kan man få abonnementer til fem ekstra familiemedlemmer gratis i seks måneder. Normalprisen er 119 kroner per ekstra abonnement, så der kan spares over 3.500 kroner lige nu.

Se aktuelle tilbud hos Telia

#3 Telmore: Hos Telmore kan man få deres Telmore Play-abonnement med fri data, fri tale og tjenesterne Netflix, HBO Nordic og TV2 Play til 129 kroner første måned. Derefter er prisen 299 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#4 Call Me: Call Me har tilbud på to mobilabonnementer. Et mobilabonnement med 50 GB og fri tale til 109 kroner om måneden, som normalt koster 119 kroner. Og så er der deres abonnement med fri tale og fri data, som koster 89 kroner per måned i tre måneder – normalpris 179 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Call Me

#5 CBB: CBB har stadig et godt tilbud på deres mobilabonnement med fri tale og fri data, som man kan få til 89 kroner indtil 1. juli. Normalprisen er 179 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos CBB

#6 Hallo: Et alternativt og spændende tilbud finder vi hos Hallo.dk. På deres to største abonnementer giver de nemlig PlayStation Now-abonnement med i prisen. Det gælder deres abonnement med 15 timer og 50 GB data til 129 kroner per måned samt fri tale og 80 GB data til 139 kroner per måned. Normalprisen for PlayStation Now er 80 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Hallo.dk

#7 Telenor: – Hos Telenor er der et mindre tilbud på to af deres mobilabonnementer. Her er det 2 timers tale og 2 GB data til 119 kroner per måned og 30 GB og 10 timers tale til 159 kroner per måned, hvor der gives fri data til og med 15. maj 2021.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

#8 Oister: Oister har som sådan ikke et decideret tilbud, men dog stadig en skarp pris på et attraktivt mobilabonnement, som fortjener at komme med her. Det er deres abonnement med 30 timers tale og 60 GB data til 99 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos Oister