Roaming til din virksomhed? Her tilbydes erhvervsroaming i flest lande

Har I mange rejser aktiviteter i udlandet i din virksomhed, skal du have et mobilabonnement med roaming - guide til erhvervsabonnementer med roaming i flest lande.

Roaming til din virksomhed? Her tilbydes erhvervsroaming i flest lande

Abonnementerne er anderledes for erhvervsdrivende end private. En af forskellene er udlandstelefoni – vi giver et overblik over teleselskaber med erhvervsroaming i flest lande.

Hvad end du er selvstændig erhvervsdrivende eller måske administrerer telefonien i en større virksomhed, så differerer indholdet i erhvervsabonnementer sig ofte fra indholdet i privatabonnementer. Et eksempel kunne være mængden af inkluderet tale, en speciel viderestilingsfunktion eller mængden af data. Især sidstnævnte kan der være stor forskel på – ikke mindst hvis man skal bruge sit erhvervsabonnement i udlandet.

Står du og skal på ferie eller forretningsrejse, er det altid en god idé at undersøge, hvordan du er stillet i forhold til brug af telefonen på destinationen. Først og fremmest for at undgå en stor ekstraregning, når abonnementet skal betales, dernæst for at sikre dig, at du ikke står uden telefon. Vi giver her et overblik over erhvervsabonnementer med inkluderet roaming i flest lande.

Se også: Billig mobilabonnement til erhverv

 

Erhvervsabonnementer med inkluderet roaming i flest lande

#1 Telenor
Roaming i 84 lande
Pris: fra 270,-. Sammenlign erhvervsabonnementer hos Telenor

#2 TDC
Roaming i 70 lande
Pris: fra 399,-. Sammenlign erhvervsabonnementer hos TDC

#3 Teleselskabet 3
Roaming i 65 lande
Pris: fra 139,-. Sammenlign erhvervsabonnementer hos 3

#4 Telia
Roaming i 37 lande
Pris: fra 149,-. Ingen aftale om trafik

Se også: Billigste erhvervsabonnementer til mindre virksomheder

 

Altid roaming i EU

På vores liste har vi kun taget udgangspunkt i, hvor mange lande man kan bruge sin telefon uden ekstra omkostninger. Telenor tilbyder klart den bedste samlede løsning, når man kigger på antallet af lande i forhold til prisen. Med 84 inkluderede lande, så tilbyder Telenor faktisk, at man kan bruge sin telefon i hele 54 lande udenfor EU.

Hvis man på den anden side ikke har et behov for at rejse udenfor EU, kan der være penge at spare hos de mindre selskaber. For et beløb helt ned til 50 kroner om måneden kan du få et abonnement med inkluderet forbrug, som også kan benyttes i EU uden ekstra omkostninger. Derfor kan det klart anbefales, at indhente tilbud hos mindre selskaber som Oister og Bizzy, hvis dine rejser holdes indenfor EU.

Se også: Guide til billige erhvervsabonnementer