Billigste erhvervsabonnementer til mindre virksomheder

Små og mindre erhverv kan spare penge og gøre det lettere for sig selv ved at oprette mobilnummer gennem virksomhedens CVR-nummer. Find billigste erhvervsabonnementer til mindre virksomheder

Billigste erhvervsabonnementer til mindre virksomheder

Der kan være penge at spare, hvis man driver en mindre virksomhed og vælger at oprette sit mobilabonnement gennem sit CVR-nummer. Selv med momsen inkluderet, kan det give rigtig god mening at samle sin privattelefoni under sit erhvervsabonnement.

Hvis du driver en enkeltmandsvirksomhed eller hvis du driver en mindre virksomhed med en håndfuld medarbejdere, hvor du ikke har behov for den store industriløsning, så kan der været penge at spare i erhvervstelefoni. Mange teleselskaber tilbyder en eller anden form for erhvervsløsning til mindre virksomheder, hvor du af og til kan få en del mere for dine penge. Det er dog sjældent de store teleselskaber, som formår at give et godt tilbud på erhvervsabonnementer. Du skal derimod kigge hos de mindre selskaber, som Oister og Bizzy, der inkluderer store mængder af indhold til fordelagtige priser.

I denne liste tager vi udgangspunkt i de billigste løsninger til dig, der gerne vil samle dit erhvervs- og privattelefoni i en løsning. Listen inkluderer markedets absolut billigste løsninger, hvilket også betyder mindst inkluderet indhold. Den giver dog et godt overblik over, hvilke selskaber, der tilbyder mest indhold for pengene.

Se også: Find billig erhvervstelefoni

 

Billigste erhvervsabonnementer til mindre virksomheder

#1 Oister
Pris: 50 kroner om måneden
3 timers tale, 3 GB data, Fri sms/mms
Bruger 3’s net

Se erhvervsabonnementer hos Oister

#2 Bizzy
Pris: 89 kroner om månden
Fri tale, Fri data, Fri sms/mms
Bruger TDC’s net

Ingen aftale om trafik

#3 Teleselskabet 3
Pris: 139 kroner om måneden
Fri tale, Uspecificeret datamængde, Fri sms/mms
Bruger eget net

Se erhvervsabonnementer hos 3

#4 Telenor
Pris: 140 kroner om måneden
Fri tale, 3 GB data, Fri sms/mms
Bruger eget net

Se erhvervsabonnementer hos Telenor

#5 Telia
Pris: 149 kroner om måneden
Fri tale, 15 GB data, Fri sms/mms
Bruger eget net

Ingen aftale om trafik

#6 TDC
Pris: 199 kroner om måneden
Fri tale, 3 GB data, Fri sms/mms
Bruger eget net

Se erhvervsabonnementer hos TDC

 

TelePrisTjek anbefaler

Som du sikkert har lagt mærke til, så hænger pris og inkluderet indhold ikke altid sammen. TDC tilbyder for eksempel kun 3 GB inkluderet data til 199 kroner om måneden, hvor Bizzy, som bruger TDC’s net, tilbyder fri data til under den halve pris. Derfor er Bizzy også vores favorit på listen, og det abonnement vi anbefaler til dig, der driver en ekeltmands- eller mindre virksomhed, og gerne vil have mest mobiltelefoni for pengene.

I guiden finder du selskaberne TDC, Telia, Telenor, 3, Bizzy og Oister.

Se også: Sammenlign priser på erhvervstelefoni

Opfølgning:

Få den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om emnet. Nicolas Fredriksen fastholdt sit fokus på emnet. 7/2/2020 havde redaktionen fokus på artiklen; Telefoni udenfor Europa? – Disse abonnementer kan bruges udenfor EUKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Se også de seneste nyheder om emnet her.