Rabatter og tilbud på mobiltelefoner – se hvor du kan spare penge på din næste mobiltelefon

Hvilke teleselskaber sælger mobiltelefoner med rabatter og tilskud? Det guider vi til her, så du kan se, hvor du kan købe din næste mobiltelefon med rabat.

Rabatter og tilbud på mobiltelefoner – se hvor du kan spare penge på din næste mobiltelefon

Skal du have ny mobil, så kan det ofte være en rigtig god idé at købe den gennem et mobilselskab, da de ofte har store rabatter og rigtig gode tilbud på mobiltelefoner. Teleselskaberne kører nemlig med tilskud på mobiltelefoner.

Det betyder, at en mobil, der normalt koster for eksempel 5.499 kroner, kan købes for eksemel 1.999 kroner, når man samtidig så tegner sig for et mobilabonnement i seks måneder. Dette mobilabonnement kan så sagtens høre til blandt de lidt dyrere til måske 199 kroner om måneden, men samlet set har man sparet ganske mange penge på køb af mobil og mobilabonnement.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Mobilselskaber med rabatter og tilbud på mobiltelefoner

Men hvilke teleselskaber sælger så telefoner med rabatter og gode tilbud?

De store selskaber med eget netværk som TDC/Yousee, Telenor, Telia og 3 gør det i stort omfang og de har alle et ret stort udvalg af telefoner.

Også selskaber som Oister, CBB, Callme, Telmore og Fullrate sælger mobiltelefoner med rabatter og tilbud.

Du kan se en samlet oversigt til teleselskaber med rabatter og tilbud på mobiltelefonerteleprisguide.dk.

Du kan også bare vælge at se de bedste tilbud på mobiltelefoner på tværs af alle teleselskaber på mobilkunden.dk.

Se også: Bedste priser på mobiltelefoner

 

Seneste nyt

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. Steen Jørgensen holdt fast i sin interesse i tematikken. 24/10/2016 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en vinkel omkring Bedste mobil til prisen? Her er mit bud!Klik her og læs videre.. Seneste nyt om tematikken kan du finde her.