bedste mobil til prisen

Bedste mobil til prisen? Her er mit bud!

Hvilken mobil er bedst til prisen? Det kan man selvfølgelig diskutere fra person til person, da det i en vis grad kan handle om, hvordan man bruger sin mobil og hvilke behov man har med den.

Se også: Pris for bedste mobiltelefon

Bedste mobil til prisen? Huawei P8 Lite!

Men rent objektivt kan man også godt sætte en label på en mobil, der er bedst til prisen. I mine øjne er det stadig Huawei P8 Lite, der leverer mest kvalitet for pengene lige nu med godt kamera, hurtig brugerflade, god batteritid, fin brugervenlighed og godt design.

Herunder kan du se et billede af Huawei P8 Lite.

huawei p8 lite billig pris

En på mange måder rigtig glimrende mobil til under 1.000 kroner, helt præcis 959 kroner – og det endda inklusiv en måneds mobilabonnement. Dette tilbud på Huawei P8 Lite finder vi hos Callme.

Se også: Bedste pris på mobilabonnementer

Endnu skarpere pris over seks måneder

Tager man Huawei P9 Lite med mobilabonnement over seks måneder er det faktisk muligt at få telefonen til en endnu skarpere pris hos Telenor. Telenor har P9 Lite til 1.193 kroner med seks måneder abonnement inkluderet med fri tale og 10 GB data hver måned.

De første tre måneder af mobilabonnements løbetid får du tilmed også gratis adgang til Viaplay via desktop eller app til mobil eller tablet.

Den lave pris for P8 Lite med seks måneders mobilabonnement skyldes, at Telenor har sat købsprisen for selve telefonen til kun 299 kroner.

Selve mobilabonnementet koster 149 kroner om måneden. Efter de seks måneder står det dig naturligvis frit for at skifte teleselskab og/eller mobilabonnement, hvis du mener et andet mobilselskab har et bedre mobilabonnement, der passer til dine behov.

Se også: Billige mobiltelefoner

 

Hvilket netværk er bedst?

Call me benytter sig af Telias netværk og Telenor benytter sig af eget netværk. Telia og Telenor har et netværkssamarbejde, så der burde ikke være nogen forskel på, hvor godt P8 Lite er koblet op på det mobile netværk uanset hvilket af de to selskaber du vælger.

Se også: Bedste mobilnetværk i Danmark? Giv os din vurdering

Bedste pris for Huawei P8 Lite uden abonnement

Uden abonnement koster Huawei P8 Lite cirka 1.500 kroner, så det kan sagtens svare sig at købe mobilen med mobilabonnement, hvis man gerne vil spare penge – og hvem vil ikke gerne det?!

Se også: Vind Sony Xperia X Compact

 

Særlige fordele ved Huawei P8 Lite

+ Kamera (7/10)
+ Hastighed på nettet (8/10)
+ Hastighed i brugerflade (8/10
+ Brugervenlighed (8/10)
+ Batteri (8/10)

Se også: Test & bedømmelse af Huawei P8 Lite

Bedste mindstepris – 959 kroner ved Callme

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Huawei

 

På telepristjek.dk scanner vi dagligt de bedste priser på mobiltelefoner for at finde de bedste tilbud. Ofte kan der være mange penge at spare på mobiltelefoner, der er 12-15 måneder gamle, da de skal fjernes fra hylderne for at bane vej for nye modeller.

Se også: Bedste tilbud på mobiltelefoner