Priser mobilabonnement – Tjek priserne på mobilabonnement & find det billigste for dig!

Hvilket mobilabonnement, der er bedst og billigst for dig afhænger af dit mobilforbrug og af hvilke fordele mobilselskaberne tilbyder. Vi har tjekket priser, fordele og ulemper, og giver her vores anbefalinger til de potentielt bedste mobilselskaber på markedet lige nu.

Priser mobilabonnement – Tjek priserne på mobilabonnement & find det billigste for dig!

Telenor er gode til familier, Telmore Play er næsten et must have, Oister er ekstremt billige på mobilforbruget – det er også OK Mobil, CBB, Bibob og Fullrate – Call me har billige mobiltelefoner, 3 har gratis roaming og gode tilbud på telefoner – Se hvorfor vi anbefaler disse mobilselskaber og se hvor billige og gode de kan være for dig!

 

“Med det rigtige mobilabonnement, kan du og familien spare langt flere penge end hvad mobilabonnementet koster. Vi anbefaler her mobilabonnementer, som passer til forskellige behov og som kan være fulde af besparende fordele for dig”, Nicolas Fredriksen, Stifter af TelePrisTjek.dk

 

Priser mobilabonnement? Mobilforbruget og dine behov er afgørende!

64 mobilselskaber tilbyder mobiltelefoni til danskerne og med over 500 forskellige mobilabonnement at vælge mellem, kan det være meget svært at finde de bedste priser på telemarkedet.

Priser mobilabonnement er i høj grad en funktion af dit faktiske mobilforbrug af Tale, Data, SMS/mms, men mobilforbruget gør det absolut ikke alene.

Stadig flere mobilselskaber krydrer mobilabonnementerne med sød musik og rabatter til f.eks; Spotify, Wimp, Tidal og TDC Play. Flere og flere mobilselskaber synes også, at det er attraktivt, at inkludere gratis film, e-bøger, Tv og nyhedstjenester. Det kan give meget god mening, for her kan du også finde ekstremt store besparelser i hverdagen.

Andre mobilselskaber fokuserer mere på, at tilbyde store rabatter til familier, ekstremt billige mobiltelefoner og gratis roaming. Store fordele oven i det almindelige mobilabonnement kan også give god mening og store besparelser for rigtig mange – Se hvilke mobilabonnementer vi anbefaler du bør overveje!

 

Se også: De bedste mobilabonnement i følge danskerne

 

Anbefalede mobilabonnement

Vi anbefaler mobilabonnement, som er; billige på prisen, inkluderer film, musik, tv etc. og/eller mobilabonnement med gratis roaming og andre fordele, og/eller rabatter på mobiltelefoni til hele familien og/eller store rabatter på mobiltelefoner. (Vi har sonderet mellem de bedste tilbud fra hvert mobilnet og netværk)Følgende mobilabonnement er anbefalet i tilfældig rækkefølge!

 

Priser mobilabonnement fra Oister (3´s netværk)

Oister er blandt de absolut billigste mobilselskaber på det rene forbrug af Tale, Data og SMS/mms. Mobilabonnement fra Oister udmærker sig på prisen og tilbyder hertil et lille, men prisstærkt udvalg af populære mobiltelefoner. Oister tager sidst men ikke mindst helt ok priser på mobilt bredbånd. Oisters mobilabonnement og mobilt bredbånd fås både med 3G og 4G, og kører på 3´s netværk.

F.eks kan du få:

 • 10 timers Tale, 10 GB Data + Fri SMS/mms til 79,- /md. (4G).
 • 15 timers Tale, 15 GB Data + Fri SMS/mms til 99,- /md. (4G).

Se aktuelle priser mobilabonnement fra Oister

Tjek også: Oisters aktuelle tilbud

 

Priser mobilabonnement fra Call me (Telias netværk)

Call me er klart blandt de billigste mobilselskaber på markedet. Mobilabonnement fra Call me er især kendetegnet ved, at være ekstremt stærke på prisen. Det gælder både mobilabonnement og et stort udvalg af mobiltelefoner. Call me har hertil, gennem flere år i træk, udmærket sig ved, at have meget høj kundetilfredshed. De fleste mobilabonnement fra Call me er i dag baseret på 4G og kører på Telias netværk.

F.eks kan du få:

 • 8 timers Tale, 13 GB Data + Fri SMS/mms til 99,- /md. (4G).
 • 10 timers Tale, 20 GB Data + Fri SMS/mms til 109,- /md. (4G).

Se aktuelle priser mobilabonnement fra Call me

Tjek også: Aktuelle tilbud fra Call me

NB! Øvrige mobilselskaber, som har lave priser mobilabonnement er; Ok Mobil, CBB, Bibob og Fullrate.

 

Priser mobilabonnement fra Telmore (TDC´s netværk)

Telmore er meget mere end mobiltelefoni. Med Telmore Play får du; musik, film, HBO, TV2 Play, Minbio, Mofibo og seks andre indholdstjenester med på købet. Telmore kører på TDC´s netværk og har et stort udvalg af mobiltelefoner i web-shoppen. Dog er priserne på telefonerne ikke blandt de billigste på markedet.

Vores test af Telmore Play viser bl.a., at danske familier kan spare op til 700 kroner om måneden på div. underholdnings- og nyhedstjenester via mobilabonnementet – Telmore Play koster fra 199 kroner, men kan spare dig for 700 kroner om måneden (Vi anbefaler danske familier, at overveje ét Telmore Play abonnement i husstanden; Det giver store besparelser på populære tjenester til hele familien)!

F.eks kan du få Telmore Play med:

 • 4 timers Tale, 5 GB Data + Fri SMS/mms + Telmore Play til 199,- /md (4G).
 • 14 timers Tale, 20 GB Data + Fri SMS/mms + Telmore Play til 249,- /md (4G).
 • Fri Tale + 8 GB Data + Fri SMS/mms + Telmore Play til 249,- /md (4G).

Se aktuelle priser på Telmore Play

Almindelige mobilpakker fra Telmore er forøvrigt:

 • 7 timers Tale. 14 GB + Fri SMS/mms til 99,- /md (4G).
 • 14 timers Tale, 7 GB + Fri SMS/mms til 99,- /md (4G).

Tjek også: Aktuelle tilbud ved Telmore

 

Priser mobilabonnement fra Mobilselskabet 3 (3´s netværk)

Mobilselskabet 3 har skærpet sig og tilbyder i dag ekstremt stærke priser på mobiltelefoner. 3 har hertil Danmarks bedste priser på roaming af Tale, Data og SMS/mms i 24 lande. Med 3LikeHome ringer, smsér og bruger du nettet i udlandet, til samme pris som i Danmark.

Mobilselskabet tilbyder desuden Datadeling, som giver familier mulighed for, at dele den samlede data-mængde mellem flere mobilabonnement. Datadeling sikrer optimal udnyttelse af familiens samlede data-mængde og mindst mulig Data over mobilnettet går således til spilde.

F.eks kan du få:

 • Fri Tale, 2 GB + Fri SMS/mms + Gratis roaming (3LikeHome) til 130,- /md (4G).
 • Fri Tale, 5 GB + Fri SMS/mms + Gratis roaming (3LikeHome) til 180,- /md (4G).
 • Fri Tale, 10 GB + Fri SMS/mms + Gratis roaming (3LikeHome) til 200,- /md (4G).

NB! Disse abonnementer inkluderer også Datadeling, som sikrer familien optimal udnyttelse af mobildata.

Se aktuelle priser på mobilabonnement fra 3

Tjek også: Aktuelle priser ved Mobilselskabet 3

 

Priser mobilabonnement Telenor (Telenors netværk)

Telenor er måske det bedste mobilselskab for hele familien. Telenor tilbyder rabat på mobilabonnementet; Jo flere familiemedlemmer, des større rabat. Hertil tilbydes familier rabat på bredbånd, mobiltelefoner og gives fri licens Office Pakken og 100 GB lagerplads i skyen – Samlet set kan rigtig mange familier spare mange penge ved, at samle alle familiemedlemmerne i Telenor.

F.eks kan familien få:

 • Fri Tale, 5 GB + Fri SMS/mms ned til 79 kroner pr. måned.
 • Populære mobiltelefoner ned til én krone,
 • Bredbånd (20/10) til 149 kroner /md.
 • Officepakken til kroner 0,-
 • 100 GB lagerplads i Skyen (One Drive) til kroner 0,-

Se aktuelle priser på mobilabonnement fra Telenor

Se også: Aktuelle tilbud ved Telenor

 

 

Se også: Sammenlign priser på 300 forskellige mobilabonnement

 

Sagen videre

Næste interessante historie om sagen kom frem. Nicolas Fredriksen gik et skridt videre. 11/8/2015 fik historien nyt liv med et indlæg omkring Det billigste mobilabonnement for dig? Du behøver ikke betale mere end 100 kroner! – Følg den videre histore her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.