Det billigste mobilabonnement for dig? Du behøver ikke betale mere end 100 kroner!

Og er du en familie behøver du ikke betale mere end 89 kroner om måneden for hvert familiemedlems mobilforbrug – Se guide til de billigste mobilabonnementer for dig og hele familien!

Det billigste mobilabonnement for dig? Du behøver ikke betale mere end 100 kroner!

 

Billige mobilabonnementer hænger på trærene og de er klare til at blive plukket. Med det rigtige mobilabonnement for dig er der saftige besparelser at hente – Danskerne kan i gennemsnit spare 55 procent på mobilregningen og en familie på fire kan i gennemsnit årligt spare 4.300 kroner!

 

De billigste mobilabonnementer lige nu for dig

Rigtig mange danskere betaler 200 til 300 kroner om måneden for deres mobilforbrug, men det er der ingen grund til. Her er 12 mobilabonnementer med forskelligt indhold af tale, data og sms/mms til priser under 100 kroner om måneden.

Mobilselskab Mobilpakke & Pris Netværk Aktuelle priser
CallMe 1 time Tale + 1 GB til 49,- /md.  Telia Se tilbud
Oister 1 time Tale + 1 GB til 49,- /md.  3 Se tilbud
Fullrate 1 time Tale + 1 GB til 59,- /md.  TDC Se tilbud
OK Mobil 2 timer Tale + 1 GB til 69,- /md.  Telenor Se tilbud
CBB 5 timer Tale + 3 GB til 79,- /md.  Telenor Se tilbud
Oister 10 timer Tale + 10 GB til 79,- /md.  3 Se tilbud
CallMe 8 timer Tale + 9 GB til 89,- /md.  Telia Se tilbud
OK Mobil 8 timer Tale + 8 GB til 89,- /md.  Telenor Se tilbud
CBB 12 timer + 12 GB til 99,- /md.  Telenor Se tilbud
Fullrate 12 timer Tale + 12 GB til 99,- /md.  TDC Se tilbud
Oister 15 timer Tale + 15 GB til 99,- /md.  Oister Se tilbud
Greentel 8 timer Tale + 5 GB til 99,- /md.  Telia Se tilbud

Tabellen viser 12 billige mobilabonnementer fra de fire forskellige netværk; TDC, Telenor, Telia og 3 – Du bør vælge mobilabonnement med et netværk, som dækker hvor du bor. Dernæst bør du vælge et mobilabonnement, som passer til dit faktiske mobilforbrug. 

 

– Selv om du i dag har et betydeligt mobilforbrug, kan du spare spare rigtig mange penge på mobilregningen. Op til 15 timers Tale og 15 GB Data fra Oister kan dækkes ind for mindre end 100 kroner om måneden – Seneste telestatistik viser, at 96 procent af danskerne taler mindre end 15 timer og bruger mindre end 15 GB Data over mobilnettet om måneden (Data over WiFi er ikke medregnet, da dette data-forbrug ikke betales over mobilregningen).

Se også: Sammenlign aktuelle priser på 300 forskellige mobilabonnementer

 

Det billigste mobilabonnement til hele familien

Hvis du samler hele familien i ét og samme mobilselskab, kan du spare endnu flere penge. Flere og flere mobilselskaber satser på at skabe familieidyl og glade dage med generøse rabatter på mobilabonnement, mobiltelefoner og fordelagtige fordele til hele familien. Tilbudene er efterhånden mange og de kan virke uoverskuelige, men vi har lavet grov-arbejdet og fundet de otte bedste og mest familievenlige mobilselskaber på markedet lige nu – De bedste og billigste mobilabonnement til hele familien finder du sandsynligvis i ét af følgende mobilselskaber (nævnt i vilkårlig rækkefølge).

Se også: Mobilselskaber med gode familiepakker

 

Jeg vil have det absolut billigste mobilabonnement uden dikkedarer til familien!
Du bør vælge et mobilselskab, som dækker i området hvor i bor og som tilbyder de laveste priser på mobilabonnement.
Vi kan anbefale, at du tjekker nærmere op på, og vælger ét af følgende mobilselskaber;

 

Jeg vil have store rabatter på familiens mobilforbrug, nye mobiltelefoner & store fordele!
Du bør sikre dig, at mobilselskabet dækker i området hvor i bor. Dernæst bør du se nærmere på mobilselskabets familierabatter på mobilforbrug og mobiltelefoner.
Vi kan anbefale, at du tjekker nærmere op på, og vælger ét af følgende mobilselskaber;

  • Telenor (Telenor har sit eget netværk) tilbyder Fri Tale + 5 GB ned til 79 kroner /md., store familierabatter på mobiltelefoner, rabat på bredbånd og gratis lager i Skyen m.m.
  • TDC (Har sit eget netværk) tilbyder Fri Tale + 30 GB ned til 99 kroner /md., Gratis roaming af Tale og SMS i EU og TDC PLAY.
  • Telmore (Benytter TDC´s netværk) tilbyder 4 timers Tale, 5 GB Data + Telmore Play med 12 forskellige indholdstjenester som f.eks; HBO, Musik, e-børger, TV2 Play m.m.
  • Mobilselskabet 3 (Har sit eget netværk) tilbyder Fri Tale + 2 GB + 3LIKEHOME som giver gratis roaming af Data, Tale og SMS i 24 lande. Har hertil rigtig gode priser på mobiltelefoner.

 

Se også: Hent det bedste tilbud på mobilabonnement til dig selv og hele familien

Historiens videre kronologi

Meget er sket siden redaktionen postede artiklen. Steen Jørgensen fortsatte historien. 4/8/2015 publicerede redaktionen en historie med fokus på Bedste mobilabonnement med musik inkluderet i prisen? – Læs den her. Seneste nyt om emnet kan du finde her.