Pris på OnePlus Nord – her er den billigst

Pris på OnePlus Nord - find den billigste og bedste pris på den nye OnePlus Nord og spar mange penge. Se her, hvad den koster.

Pris på OnePlus Nord – her er den billigst

OnePlus Nord ligner en af årets mest interessante telefoner, når man ser på pris og funktionalitet. Den er netop landet i Danmark og salget starter den 4. august. Guide til bedste og billigste pris på OnePlus Nord hos de danske teleselslaber.

Mobilproducenten har de sidste par år mødt lidt kritik for at have hævet priserne for meget på deres mobiltelefoner. De er stadig billigere end konkurrenterne, men ikke helt så meget som tidligere. Det vil de nu råde bod på med den nye telefon Nord. Den skal tage selskabet tilbage til rødderne med en forholdsvis billig mobil, der leverer betydeligt højere kvalitet end prisen indikerer.

Herunder kan du se bedste priser på på OnePlus Nord hos de danske teleselskaber. Telefonen kan dog først købes fra den 4. august.

Se også: Sammenlign priser på smartphones

Bedste pris på OnePlus Nord – her er den billigst 

Callme
Fra 3.397,75 kroner inklusiv abonnement i en måned med 10 timers tale og 40 GB data.
Ingen aftale om trafik

Oister
Fra 3.570 kroner uden abonnement
Se aktuelle priser hos Oister her

Greentel
Fra 3.744 kroner inklusiv abonnement i en måned 2 timers tale og 2 GB data.
Se aktuelle priser hos Greentel

Telia
Fra 3.750,50 kroner inklusiv abonnement i seks måneder med fri tale og 15 GB data
Ingen aftale om trafik

GladMobil
Fra 3.399 kroner uden abonnement
Se aktuelle priser hos GladMobil

Teleselskabet 3
Fra 4.060 kroner inklusiv abonnement i seks måneder med fri tale og 25 GB data
Se aktuelle priser hos 3 her

Du kan også købe den hos OnePlus selv fra 3.299 kroner. Se priserne her.

Salgsstart den 4. august

OnePlus Nord sættes først til salg i den 4. august og derfor har ikke alle teleselskaber annonceret den på deres hjemmesider. Derfor kender vi ikke prisen hos alle teleselskaber endnu. De teleselskaber, der mangler at prissætte Nord er:

  • YouSee
  • Telenor
  • Telmore
  • CBB

Vi opdaterer naturligvis guiden til de bedste priser på OnePlus Nord, så snart YouSee, Telenor, Telemore og CBB er klar med deres priser på telefonen.

Det er også muligt at købe telefonen fra webshops og hos OnePlus selv. Prisen på versionen med 128 GB starter fra 3.299 kroner. Du kan se mere hos for eksempel OnePlus her.

Billigste og bedste pris OnePlus Nord, juli 2020

I guiden herover finder du sammenligning af priser på OnePlus Nord. Prissammenligningen er fra juli 2020. I guiden finder du priser på telefonen fra teleselskaberne 3, YouSee, Call me, Oister, GladMobil, Greentel og Telia.

Find gode alternativer til OnePlus Nord.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus telefoner