Pris på Apple Watch Series 3 med 4G + se fordele og ulemper

Apple Watch Series 3 med 4G skal købes med e-simkort til mobilopkobling for at få fuldt udbytte af - kun teleselskabet 3 sælger pt. uret. Se priser her.

Pris på Apple Watch Series 3 med 4G + se fordele og ulemper

Apple Watch Series 3 med 4G er nu endelig kommet til Danmark, men det kan faktisk kun købes hos et teleselskab lige nu, nemlig 3. Se pris på Apple Watch Series 3 4G med e-simkort hos 3.

Det første Apple Watch kom på markedet i 2015 og var en gennemsnitlig oplevelse, der ikke rigtig gjorde fra eller til på smartwatch-markedet. Med tiden kom Apple Watch 2 og Watch 3, men først med Watch 3 med 4G begynder vi at se de store muligheder med et smartwatch.

Læs mere om de muligheder længere nede i artiklen. Først skal vi have prisen på Apple Watch Series 3 med 4G. Uret kommer kun til sin fulde berettigelse, når man køber det hos et teleselskab, da det kræver en særlig opkobling til nettet, som kun teleselskaberne kan sikre med uret.  Lige nu er det kun teleselskabet 3, der sælger uret. Herunder kan du se de forskellige priser på Apple Watch Series 3 med 4G /LTE hos teleselskabet 3.

Se også: Priser på smartwatch

 

Priser på Apple Watch Series 3 med 4G / LTE 

Apple Watch 38 mm Series 3 4G
Pris: 3.399 kroner + 30 kroner i abonnement om måneden

Apple Watch 42 mm Series 3 4G
Pris: 3.699 kroner + 30 kroner i abonnement om måneden

Apple Watch Nike 42 mm 4G
Pris: 3.699 kroner + 30 kroner i abonnement om måneden

Se også: Priser på Apple Watch Series 3 4G

 

Apple Watch Series 3 med 4G – for og imod

I store træk er Apple Watch Series 3 med 4G identisk med forgængeren af samme navn – bare uden 4G. Alligevel er det en noget anden oplevelse at bruge 4G-versionen. Når det først engang er parret med den iPhone, man køber det sammen med hos 3, så kan man faktisk bruge uret helt uden mobilen i nærheden. Opkald, beskeder, musik og andre ting, der kræver opkobling til nettet for at fungere, kan se direkte på uret uden at man skal have sin iPhone inden for rækkevidde.

Det fungerer generelt rigtig fint og enkelt og det er dejligt at uret ikke er afhængig af en mobil efter den første indledende opkobling og tilpasninger.

Flere funktioner fungerer bedst, hvis man styrer dem med stemmeassistenten Siri, men her har Apple lidt at arbejde med til fremtidige udgaver af uret – det er ikke altid Siri forstår, hvad man beder hende om.

En anden ting, der irriterer, er batteritiden. Hvis uret ikke laver andet end at tracke ens aktivitet og løbende måle ens puls, så har jeg kun 10-12 procent batteri tilbage ved 18-19 tiden om aftenen. Laver jeg opkald, besvarer beskeder, navigerer og lytter til musik, så har jeg 10-12 procent tilbage ved 15-16 tiden. Man må acceptere, at et smartwatch som dette skal lades op hver dag, men at det skal lades op i løbet af eftermiddagen, fordi man udnytter dens funktioner, det holder ikke.

Se også: Guide til smartwatch med classic look

 

Priser på Apple Apple Watch Series 3 med 4G, maj 2018

Guiden med aktuelle priser på Apple Watch Series 3 med 4G er fra maj 2018. I skrivende stund er det kun teleselskabet 3, der sælger ud med e-simkort og tilhørende iPhone.

Se også: Prissammenligninger på smartwatch

 

Sidste opdatering af historien

Meget er sket siden redaktionen skrev artiklen. Steen Jørgensen gik et skridt videre. Efterfølgende d. 26/4/2018 publicerede vi et indlæg omkring 7 billige og gode fitness trackere: Sammenlign funktioner og priserKlik her for den påfølgende artikel.. De sidste nyheder om temaet finder du her.