Pris på Apple Watch 4 LTE hos 3

Kun hos Teleselskabet 3 kan man komme på 4G-nettet med det nye Apple Watch 4 LTE, der netop er blevet lanceret. Se pris på Apple Watch 4 hos 3.

Pris på Apple Watch 4 LTE hos 3

3 er det eneste danske teleselskab, der sælge Apple Watch 3 LTE og for nu ser det også ud til,at de bliver de eneste, der sælger Apple Watch Series 4 (GPS + 4G) herhjemme af de danske teleselskaber.

 

Pris på Apple Watch 4 LTE hos 3

Uret kommer i tre versioner hos 3 og her under kan du se priserne på de tre forskellige varianter.

Apple Watch 4 40mm Series 4 Aluminium

Pris: 4.110 kroner

Apple Watch 4 44mm Series 4 Aluminium
Pris: 4.410 kroner

Apple Watch 4 44mm Series 4 Stainless Steel
Pris: 6.090 kroner

For at du kan få 4G på dit Apple Watch 4, skal du have en iPhone 6, 6S, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xs, Xs Max eller iPhone SE og iOS 11 eller nyere styresystem. Derudover skal du have et abonnement hos 3 i den iPhone, som du tilslutter uret samt et abonnement hos 3 på et Esim-kort – dette esim-kort er gratis de første tre måneder, men herefter koster det så 30 kroner om måneden. Du kan kun komme på nettet over 4G med uret som kunde hos 3 – du kan ikke, hvis du er kunde hos andre teleselskaber, i hvert fald ikke endnu.

Se også: Læs mere om Apple Watch 4 LTE hos 3

 

Kort om Apple Watch 4 LTE

Apple Watch Series 4 har fået et smartere design med mere skærm end tidligere.  Den sorte ramme er blevet smallere, og det gør visningsområdet 30 procent større, mens den nye LTPO skærmteknologi, fremmer strømeffektiviteten, så du kan komme igennem hele dagen på en enkelt opladning.

For at få mest muligt ud af skær­mens nye dimensioner er hele interfacet blevet rede­signet, så der er plads til flere og mere detaljerede oplys­ninger. Den nye Infograf-urskive giver mulighed for at vise op til otte ting på én gang, så du kan se og gøre mere på et øjeblik.

Digital Crown blev oprindeligt udviklet for at gøre det nemt at navigere på Apple Watch. I Apple Watch Series 4 er mekanismen gentænkt helt fra bunden. Med haptisk feedback får du nu en præcis og klik-agtig fornemmelse, når du scroller.

Med den nye Ny S4 64 bit dual core processor, i Series 4, får du også dobbelt så hurtig performance sammenlignet med Series 3. En interessant detalje ved uret er, at det nye gyroscope og accelerometer gør det muligt for Series 4 at opfange, hvis man falder og herefter give besked til pårørende og evt. alarmcentralen. Endnu vigtigere, når det kommer til sundhed, er, at den optiske hjertesensor nu kan lave regulære EKG-målinger og registrere, hvis din puls falder til under et bestemt niveau i mere end 10 minutter ad gangen, og du sam­tidig virker til at være inaktiv – så får du en notifikation om svag puls.

Se også: Sammenlign priser på Apple Watch

Sidste nyt om Apple Watch

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. Steen Jørgensen fulgte op på sagen. 14/5/2018 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med nyheden om Pris på Apple Watch Series 3 med 4G + se fordele og ulemper – Du læser den her. Læs også seneste nyt om temaet her..